TeamNet deschide sesiunea din 2013 a programului său de internship

Nouă masteranzi şi studenţi în an terminal de la facultăţi cu profil tehnic vor beneficia de sesiunea de iarnă a programului de internship organizat de TeamNet, unul dintre cei mai importanţi integratori de soluţii IT&C de pe piaţa din România. Până la finalul anului, alte 20 de poziţii vor fi disponibile.
Economica.net - mie, 13 feb. 2013, 09:19
TeamNet deschide sesiunea din 2013 a programului său de internship

Candidaţii au posibilitatea de a lucra part time sau full time, pentru o perioadă de trei luni, alături de o echipă specializată în domeniile pe care le studiază în facultate, de la programare Java şi Net, până la administratea bazelor de date şi analiza de business. În plus, pe toată perioada stagiului, studenţii interni vor primi o sponsorizare lunară.

Am obţinut rezultate foarte bune cu programele de internship organizate în anii trecuţi. Am reuşit să identificăm candidaţi cu un potenţial ridicat care ulterior s-au specializat rapid într-un anumit domeniu. Tocmai de aceea, 85% dintre participanţi au fost cooptaţi pentru joburi permanente în cadrul companiei„, a declarat Bogdan Nedelcu, Solutions Manager TeamNet.

Înscrierile pentru sesiunea de iarnă a programului de internship vor avea loc până la data de 28 februarie, urmând ca rezultatele selecţiei să fie comunicate în luna martie. În procesul de selecţie, vor fi luaţi în considerare doar candidaţii care au absolvit toate examenele din primii doi ani de studiu, cu un background puternic în matematică, statistică şi algoritmi şi cunoştinţe elementare de design al bazelor de date relaţionale şi de programare într-un limbaj larg utilizat, la care se adaugă abilităţi de comunicare şi de rezolvare a problemelor.

Prin intermediului programului de internship, TeamNet a identificat şi a pregătit viitorii specialişti din industria de IT&C, astfel că acesta reprezintă o prioritate pentru companie. „TeamNet acordă o atenţie mare atât procesului de recrutare a candidaţilor, cât şi pregătirii lor profesioanle. Studenţii au şansa de a lucra în cadrul unor proiecte extrem de complexe, de la localizarea pe hartă a speciilor pe cale de dispariție în zone protejate, trecând prin managementul traficului naval pe Dunăre și al activităților de pescuit, la alertarea în situații de urgență prin intermediul UAV-urilor”, a adăugat Bogdan Nedelcu.

Din anul 2010 până în prezent, 150 de studenţi şi masteranzi cu rezultate şcolare excepţionale au fost interni în cadrul TeamNet. Compania încurajează dezvoltarea tinerilor din România, oferindu-le acestora posibilitatea dobândirii unei experienţe valoroase în domeniul IT&C.

Programul de internship face parte din platfoma academică Think’n’Do, lansată de TeamNet. În cadrul acestei platforme sunt incluse şi o serie de programe de cercetare academică, cum ar fi competiţia Eye in the Sky, prin intermediul căreia studenţii au oportunitatea de a beneficia de tehnologia UAV (Unmanned Aerial Vehicle) pentru a realiza o cercetare pe care o pot integra în lucrarea de diplomă. Un alt proiect academic este Sky Senzor, care constă în dezvoltarea de aplicaţii hardware şi software pe baza imaginilor video obţinute cu ajutorul senzorilor instalaţi pe avioanele de tip UAV. Autonomous UAVs vizează realizarea unei platforme de management pentru UAV-uri care să permită executarea unor misiuni de către un avion sau un grup de avioane cu caracter autonom. Opinion Mining & Big Data abordează teme legate de analiza volumelor mari de date şi a textelor generate în zilele noastre.

Mai multe detalii despre programul de internship găsiţi AICI

Pentru informaţii despre TeamNet vă rugăm să o contactaţi pe Andrada Busuioc, Senior Media Associate, GolinHarris Bucureşti, la adresa [email protected] sau la telefon 0745.974.785.    

Despre TeamNet

Din 2001, TeamNet şi-a consolidat poziţia ca unul dintre cei mai importanţi producători de soluţii software integrate din România. Cu sedii în Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Ploieşti, Bruxelles, Chişinău şi Belgrad şi o locaţie parteneră în Ankara, TeamNet oferă servicii integrate complete, de la analiza, dezvoltarea şi implementarea de soluţii software la cheie, la servicii complexe de comunicaţii şi infrastructură hardware, pentru clienţi naţionali şi internaţionali. În prezent, grupul TeamNet are angajaţi peste 500 de specialişti. Cifra de afaceri a grupului TeamNet atingea 34 milioane EUR la sfârşitul anului 2011, înregistrând astfel al cincilea an de creşteri consecutive. www.teamnet.ro

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
USR atrage atenția asupra actelor de vandalism și de hărțuire asupra șoferilor STB care ies pe traseu
USR atrage atenția asupra actelor de vandalism și de hărțuire asupra șoferilor STB care ies pe traseu
Filiala din București a Uniunii Salvați România atrage atenția asupra actelor de vandalism și a hărțuirilor la care ...
Parc nou în Sectorul 6: A fost depusă o ofertă pentru amenajarea spațiului verde din zona Lujerului
Parc nou în Sectorul 6: A fost depusă o ofertă pentru amenajarea spațiului verde din zona Lujerului
Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 a primit o ofertă la licitația pentru amenajarea Parcului ...
19.371 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 și 48 de decese, confirmate în ultimele 24 de ore
19.371 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 și 48 de decese, confirmate în ultimele 24 de ore
Un număr de 19.371 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore , cu 278 ...