1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 4 º

Companii

Teatrul Național din București își suspendă spectacolele până pe 4 noiembrie. Contravaloarea biletelor achiziționate va fi returnată

Teatrul Național din București a anunțat marți prin intermediul unui comunicat că suspendă până pe data de 4 noiembrie toate spectacolele pe care le are programate şi reprogramate, contravaloarea biletelor cumpărate urmând să fie returnată clienților.

20 oct, 2020 | ECONOMICA.net

Având în vedere că rata de incidenţă cumulată, calculată la 14 zile, la nivelul Municipiului Bucureşti, a depăşit valoarea de 3/1.000 de locuitori, pe baza şi pentru respectarea dispoziţiilor Hotărârii de Guvern nr. 856/2020, precum şi a Hotărârii nr. 24 din 19.10.2020 a Comitetului Municipal Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, Consiliul Administrativ al Teatrului Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti a hotărât suspendarea, până la dată de 4 noiembrie, a activităţii Teatrului. În consecinţă, toate spectacolele programate şi reprogramate pentru această perioadă se anulează", se specifică în comunicatul TNB postat pe pagina de Facebook a instituției.

Începând de miercuri se returnează contravaloarea biletelor achiziţionate de la casa de bilete a TNB, spectatorii fiind rugaţi să prezinte biletele în format fizic.

"Începând de mâine, 21 octombrie 2020, se returnează contravaloarea biletelor achiziţionate de la casa de bilete. Spectatorii sunt rugaţi să prezinte biletele în format fizic.", precizează TNB.

Programul de la casele de bilete e de luni până vineri între orele 13.00 - 18.00, sămbătă și duminică fiind închise.

"Contravaloarea biletelor achiziționate online prin MyStage se restituie în contul din care au fost achitate, pe baza solicitării trimise pe adresa: [email protected] Datorită procedurilor bancare în vigoare, viramentul poate dura până la 30 de zile", se mai specifică în comunicat.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO