1EUR = 4.7600 RON | Bucureşti 22 º

News

Telefonul pliabil cu două ecrane, prezentat la MWC 2013. VIDEO şi GALERIE FOTO

NEC, unul dintre producătorii japonezi de dispozitive electronice, a prezentat anul acesta la Mobile World Congress 2013 de la Barcelona, un telefon cu două display-uri.

27 feb, 2013 | Economica.net

Mai concret, compania a prezentat la Mobile World Congress 2013 un telefon pliabil cu două ecrane. Acesta poartă numele de Medias W N-05E.

Telefonul vine echipat cu un procesor de 1.5 GHz dual-core CPU, o cameră de 8 MP, 1 GB de RAM, şi spatiu de stocare de 16 GB prin intermediul cardului micro SD. Sistemul de operare disponibil este Android 4.1.

Deşi caracteristicile nu impresionează, cele două ecrane sunt cu siguranţă piesa de rezistenţă. Acestea măsoară 4,3 inch şi au o rezoluţie de 540x960 pixeli. În funcţie de preferinţele fiecărui client, telefonul poate afişa imaginile pe un singur ecran, dar şi pe ambele. În cazul în care doriţi să trimiteţi un email sau un SMS, pe unul dintre ecrane apare doar tastatura ceea ce îl face ușor de utilizat. Când cele două ecrane sunt unite, telefonul se transformă într-o veritabilă tabletă.

Bateria smartphone-ului este de 2100mAh, iar gadget-ul va fi disponibil în Japonia, începând cu luna aprilie.

 

 

 

 

 

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO