Telefonul Poco M4 5G este disponibil la nivel global: specificații și disponibilitate

POCO, un brand de tehnologie popular printre tinerii din întreaga lume, a lansat la nivel global POCO M4 5G, un smartphone care pune accent pe divertisment și performanțele înalte 5G.
Lidia Neagu - mar, 16 aug. 2022, 12:43
Telefonul Poco M4 5G este disponibil la nivel global: specificații și disponibilitate

„POCO a ascultat întotdeauna cerințele tinerilor pasionați de tehnologie și telefoanele noastre au avut rolul de a le face viața mai distractivă și de a-i ajuta să se conecteze cu cei din jurul lor. POCO M4 5G asigură cel mai echilibrat raport performanțe-preț, vitezele 5G fiind cea mai eficientă modalitate prin care noile generații se pot conecta”, a spus Angus Ng, Head of Product Marketing la POCO Global.

Pentru o experiență mai fluidă în timpul sesiunilor de gaming pe mobil sau livestreaming, POCO M4 5G le pune la dispoziție utilizatorilor procesorul MediaTek Dimensity 700, care asigură viteze 5G. Cu un modem 5G integrat și un consum eficient de energie, acesta oferă conexiuni mai rapide și stabile atât pentru SIM-urile 5G, cât și pentru procesarea datelor, pe parcursul întregii zile.

POCO M4 5G este dotat cu un display DynamicSwitch, care adaptează inteligent ratele de refresh de la 30Hz până la 90Hz, în funcție de activitatea întreprinsă. Astfel, tot conținutul afișat este la nivel optim, indiferent că este vorba de gaming, urmărirea sporturilor preferate, scris sau înregistrare video. În același timp, energia este conservată, iar telefonul poate fi folosit pentru perioade mai lungi. Noul smartphone POCO vine cu o baterie de înaltă capacitate de 5.000mAh, care se încarcă rapid la 18W. Ecranul de 6,58 inci este protejat de Corning Gorilla Glass pentru o rezistență îmbunătățită.

POCO M4 5G are un design tineresc și vibrant. Iese în evidență datorită texturii mate, care asigură un plus de aderență, dar și o rezistență mai bună la amprente și zgârieturi. Pentru fotografii de calitate, POCO M4 5G este dotat cu un setup dublu de camere, compus din cea principală de 13MP și un senzor de profunzime de 2MP. Telefonul aduce și o gamă variată de algoritmi inteligenți pentru fotografie și videografie, cu rolul de a-i ajuta pe utilizatori să surprindă orice moment cu claritate și precizie. Camera frontală de 5MP este perfectă pentru selfie-uri și apeluri video.

Preț și disponibilitate

POCO M4 5G este disponibil în trei variante de culoare: Power Black, Cool Blue și POCO Yellow. Va avea următoarele variante de stocare: 4GB + 64GB și 6GB + 128GB.

Prețurile și disponibilitatea locală vor fi anunțate în curând.

POCO este un brand independent desprins din Xiaomi Corporation. Până în prezent, POCO a intrat în 98 de piețe globale. Doar în 2021, livrările totale de smartphone-uri POCO au ajuns la 23 de milioane de unități.

Te-ar mai putea interesa și
5thScape a strâns peste 1 milion de dolari pentru primul cripto VR/AR din lume. În prevânzare acum (P)
5thScape a strâns peste 1 milion de dolari pentru primul cripto VR/AR din lume. În prevânzare acum (P)
În lumea realității virtuale (VR), nu vorbim doar despre experiențe de joc captivante, ci despre o transformare care va influența fiecare domeniu al existenței noastre, de la sectorul medical......
Retailul, principalul motor al economiei, dă semne de avarie – analiză Frames
Retailul, principalul motor al economiei, dă semne de avarie – analiză Frames
Comerţul cu amănuntul dă primele semne de criză, pe fondul efectelor inflaţiei şi al creşterii taxelor, iar fără ...
Autostrada Sibiu-Piteşti – Mariana Ioniţă (MTI): Anul acesta se va lucra pe toate tronsoanele, de la cap, la coadă. Câţiva ani trebuie să avem răbdare
Autostrada Sibiu-Piteşti – Mariana Ioniţă (MTI): Anul acesta se va lucra pe toate tronsoanele, de la cap, la coadă. ...
Cei 550 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres aflaţi în prezent în lucru, dar şi cele 300 de contracte de modernizare ...
BAT România lansează o nouă invitație pentru dezvoltarea de soluții inovatoare pentru sustenabilitate
BAT România lansează o nouă invitație pentru dezvoltarea de soluții inovatoare pentru sustenabilitate
Potrivit angajamentului asumat pentru o dezvoltare sustenabilă a afacerii sale, BAT continuă programul „Fii furnizor” ...