1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

News

Telefonul rusesc cu două ecrane şi-a găsit producător. Când va apărea şi cum arată gadget-ul

Deşi erau deja cunoscute planurile ruşilor de a lansa pe piaţa primul telefon cu două ecrane, acestia nu au oferit la vremea respectiva informaţii cu privire la perioada în care ar urma să fie disponibil.

20 feb, 2013 | Economica.net

Astfel, potrivit Engadget, smartphone-ul denumit YotaPhone va apărea oficial, la nivel global, în a doua jumătate a acestui an. Conform aceleiaşi surse, compania care a realizat design-ul a semnat deja un acord de producţie cu singaporezii de la OEM Hi-P International. Chiar dacă numele celor din urmă nu sună tocmai familiar, vă spunem că se numără printre producătorii de elemente hardware pentru Apple, Blackbery, dar şi pentru E-Reader-ele celor de la Amazon.

Pentru cei care nu îşi amintesc, terminalul beneficiază atât de un ecran normal, cât şi de un al doilea de tip E-ink.

Potrivit oficialilor companiei, ecranul E-ink este mai uşor de folosit în lumina puternică a soarelui pentru a citi eventuale mesaje sau documente, dar şi mai important, acesta va consuma mult mai puţin din bateria de 2,100 mAh. De asemenea, este ideal pentru cei care doresc să citească de pe smartphone cărţi, reviste, etc.

YotaPhone va veni echipat cu un ecran de 4,3 inch, display LCD 720p, un procesor dual-core GHz Snapdragon S4 processor, o camera foto de 13 MP, o camera frontala de 720p, o memorie de 2GB, dar şi un spaţiu de stocare de 32 GB. Terminalul cântăreşte 140 de grame şi măsoară 9 mm în cel mai subţire punct al sau.

Sistemul de operare va fi Android 4.2. iar conform aceleiaşi surse, acesta ar putea fi lansat abia în trimestrul trei al anului 2013.

Dacă vreţi să vedeţi cum arată, atunci vizionaţi clipul de mai jos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO