Telekom Mobile scade prețul abonamentelor noi în luna iulie

Telekom Mobile anunță că reduce prețurile tuturor abonamentelor de tip Nelimitat nou achiziționate până la sfârșitul lunii iulie. Oferta face parte din campania de aniversare a patru ani de la lansarea aplicației MyAccount.
Lidia Neagu - mar, 11 iul. 2023, 12:08
Telekom Mobile scade prețul abonamentelor noi în luna iulie

Oferta promoțională este valabilă până pe 31 iulie 2023, atât la portarea din altă rețea, cât și la activarea unui nou abonament sau la migrarea de la cartelă la abonament. 

”În cei patru ani de la lansarea MyAccount, am dezvoltat constant funcționalitățile aplicației, am urmărit și integrat feedback-ul utilizatorilor, astfel încât să le facilităm o experiență digitală cât mai bună. Ne bucurăm să oferim clienților vouchere aniversare și să îi asigurăm că vom continua să investim în soluțiile digitale. Pe lângă toate acestea, considerăm că vara este un bun prilej de a rămâne conectat cu prietenii și familia, pentru a împărtăși momentele frumoase din vacanță, fapt pentru care, cu prilejul aniversării, am introdus în oferta online un abonament la un super preț”, a declarat Andreea Cramer, Chief Commercial Officer, Telekom Mobile.

De asemenea, Telekom Mobile anunță că acordă tuturor utilizatorilor MyAccount reduceri la achiziția de vouchere de la diverși parteneri comerciali.

Potrivit companiei, cea mai bună ofertă a sa este pentru abonamentul NELIMITAT 5, acum disponibil exclusiv online, la prețul promoțional de 3 euro pe lună în primele 12 luni, la încheierea unui contract pentru 24 de luni. Ulterior, prețul abonamentului va fi de 5 euro pe lună, TVA inclus. Abonații persoane fizice, care optează pentru acest plan tarifar beneficiază de net, minute și SMS-uri naționale nelimitate, 50 de minute internaționale în SEE și Zona 1 și 4,66 GB în roaming SEE. 

Ofertele aniversare, disponibile exclusiv online, includ, pe lângă abonamentul Nelimitat 5, reduceri de 50% pentru persoanele fizice în primele 6 luni de contract, la toate celelalte abonamente cu beneficii naționale nelimitate incluse (Nelimitat 8, Nelimitat 10, Nelimitat 15 si Nelimitat 19), la semnarea unui contract pentru 24 de luni, de către utilizatorii persoane fizice.

În aplicația MyAccount clienții Telekom pot face mai multe operațiuni, precum administrarea abonamentelor și a cartelelor preplătite. 

În ultimele luni, în aplicația MyAccount au fost integrate noi funcționalități, printre care două zone noi în secțiunea Asistență, pentru a veni în ajutorul clienților. Una dintre ele este reprezentată de TIM, asistentul virtual Telekom Mobile. Acesta este disponibil 24/7 pentru a oferi informații și suport pentru diferite tipuri de solicitări. Pe lângă acesta, clienții au la dispoziție, direct în aplicație, tutoriale video care îi ajută să folosească cu mai multă ușurință MyAccount.

Te-ar mai putea interesa și
Antony Blinken a vizitat Kerem Shalom, punct de trecere pentru ajutorul umanitar dinspre Israel spre Fâșia Gaza (Video)
Antony Blinken a vizitat Kerem Shalom, punct de trecere pentru ajutorul umanitar dinspre Israel spre Fâșia Gaza (Video)
Secretarul de stat american Antony Blinken s-a deplasat miercuri la Kerem Shalom, punct de trecere pentru ajutorul umanitar dinspre Israel către Fâşia Gaza, informează AFP şi Reuters, transmite......
Congresmena republicană Marjorie Taylor Greene, o apropiată a fostului președinte Trump, va depune o moțiune împotriva șefului Camerei Reprezentanților, pe care-l acuză de trădare
Congresmena republicană Marjorie Taylor Greene, o apropiată a fostului președinte Trump, va depune o moțiune împotriva ...
Aleasa republicană Marjorie Taylor Greene a anunţat miercuri că ''săptămâna viitoare'' va depune o moţiune pentru ...
MAE: Nouă cetățeni români și membri de familie ai acestora au fost evacuați astăzi din Fâșia Gaza
MAE: Nouă cetățeni români și membri de familie ai acestora au fost evacuați astăzi din Fâșia Gaza
Nouă cetăţeni români şi membri de familie ai acestora au fost evacuaţi miercuri din Fâşia Gaza şi au ajuns pe teritoriul ...
Banca spaniolă BBVA vrea să-i preia pe rivalii de la Sabadell, pentru suma de 12 miliarde de euro
Banca spaniolă BBVA vrea să-i preia pe rivalii de la Sabadell, pentru suma de 12 miliarde de euro
Grupul bancar spaniol BBVA a anunţat miercuri că este interesat de preluarea Sabadell, şi a depus o ofertă care evaluează ...