1EUR = 4.8747 RON | Bucureşti 14 º

Companii

Telekom Romania a lansat pachetul gratuit ”Continuitatea afacerii”, prin care susţine munca de acasă a business-urilor autohtone

Telekom România anunţă că pune la dispoziția clienților soluții complete împreună cu partenerii săi strategici, astfel încât aceștia să își desfășoare activitatea oriunde s-ar afla. Compania a demarat planul de acțiune ”Continuitatea afacerii” prin care oferă un pachet de soluții certificate, ușor de utilizat și activat.

13 mar, 2020 | | ECONOMICA.net

Pachetul Telekom "Continuitatea afacerii", oferit gratuit pentru 3 luni, include conectivitate mobilă nelimitată, voce și net 4G, securitatea dispozitivelor cu licențe Norton Security Online, iar pentru susținerea colaborării la distanță prin audio și/sau videoconferințe puteți alege între soluțiile Microsoft Teams sau Cisco Webex.

"Pentru o activitate neîntreruptă, antreprenorii au nevoie de colaborare cu partenerii și clienții, soluții de productivitate, securitate cibernetică și prezență digitală. Astăzi, mai mult ca oricând, angajații companiilor au nevoie de facilități care să le permită munca de acasă, asigurând astfel continuitate în business-ul de zi cu zi", se arată într-un comunicat al operatorului.

Telekom precizează că echipa sa de specialişti este pregatită cu expertiza și instrumentele necesare pentru a înțelege toate nevoile și a asigura implementarea soluțiilor din planul "Continuitatea afacerii"

Orice business din Romania poate beneficia de acest pachet cu un simplu click la https://www.telekom.ro/business/continuitatea-afacerii .

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO