Telekom România a lansat Smart WiFi, un acces la internet fix prin conexiune mobilă oriunde în ţară

Telekom România anunţă serviciul Smart Wifi, un router 4G care aduce internet de mare viteză în zonele fără fibră optică, mai ales că, potrivit companiei, 38% dintre casele din România nu au conexiune la internet. Telekom a lansat, de asemenea, și o aplicație de control premium cu Kaspersky Safe Kids, ca parte a ofertei sale comerciale de toamnă.
Economica.net - mar, 10 sept. 2019, 11:01
Telekom România a lansat Smart WiFi, un acces la internet fix prin conexiune mobilă oriunde în ţară

Smart Wifi nu necesită instalare (fără găuri în pereți și cabluri suplimentare în casă), ci doar o sursă de electricitate, iar clientul are acces imediat la internet nelimitat 4G cu ajutorul router-ului WiFi. Smart WiFi furnizează acces la internet nelimitat 4G la viteze de până la 150 Mbps și permite până la 32 de conexiuni WiFi, în funcție de modelul modemului achiziționat.

„Pentru a înțelege ce își doresc românii și pentru a putea răspunde corect nevoilor acestora, am testat Smart WiFi în rândul consumatorilor, la nivel național. Am aflat, încă o dată, că românii își doresc acces rapid la Internet, vor nelimitat, vor eficiență și simplitate. Le răspundem acestor cereri cu noul serviciu de internet fix Smart WiFi – se instalează ușor, fără deranj în casă, nu necesită echipă de tehnicieni și oferă internet nelimitat. La Telekom, punem nevoile clienților în centrul activității noastre. Și nu ne oprim aici. Vom continua promisiunea #Netliberare în România”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania.

Noul serviciu de internet fix Smart WiFi este disponibil tuturor clienților la 24 lei/lună, TVA inclusă (5 euro/lună). Clienții pot opta fie pentru închirierea unui router wireless cu reducere 100%, pe întreaga perioadă minimă contractuală, sau pentru achiziționarea unui router wireless la prețul de listă de 699 lei, TVA inclusă. Oferta este disponibilă în perioada 9 septembrie – 17 noiembrie.

Potrivit unui sondaj intern al Telekom Romania, realizat în luna iulie 2019, pe un eșantion de peste 1.000 de persoane, la nivel național, a reieșit că 74% găsesc oferta atractivă sau foarte atractivă; 76% probabil sau sigur ar cumpăra-o; pentru 89% e important să aibă Internet de mare viteză acasă, fără cabluri și găuri în pereți.

Andreas Elsner a estimat că Telekom va încheia în jur de 5.000 de contracte pe lună pentru acest nou serviciu, şi în jur de 50-75.000 pe an.

Oficialul Telekom a mai spus că majorarea de prețuri realizată în urmă cu puţin timp a fost ultima din 2019, şi a explicat că nu o afacere nu se poate fi profitabilă cu preţuri sub nivelul pieţei și a fost un lucru absolut necesar pentru a susține compania pe termen lung.

Totodată, Telekom lansează Kaspersky Safe Kids, o aplicație premium de control parental care îi ajută atât pe părinți, cât și pe copii, să exploreze lumea digitală în siguranță, având în vedere că 73% dintre participanții la sondajul Telekom, care au copii, ar fi interesați să utilizeze o aplicație de control parental pentru monitorizarea comportamentului copilului atât online, cât și offline.

Astfel, toți clienții Telekom de servicii mobile, existenți și noi, de cartele preplatite sau abonamente, vor putea beneficia de trei luni acces gratuit la licența Kaspersky Safe Kids Premium, urmând să plătească doar 1 euro / lună, TVA inclus (sau 1 eurocredit în cazul serviciilor preplătite), după cele trei luni gratuite.

„Continuăm și în această toamnă să oferim ce își doresc românii, având întotdeauna în vedere nevoile lor atunci când dezvoltăm noi produse și servicii. De data aceasta, venim în întâmpinarea dorințelor familiilor cu copii, unde siguranța copiilor în mediul online și offline este primordială. Practic, cu aplicația Kasperski Safe Kids Premium, copiii vor naviga în siguranță pe Internet, iar părinții vor deține informațiile necesare pentru monitorizarea eficientă a activității copiilor în mediul online, cât și în afara lui.”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania.

Functionalitățile serviciului premium Kaspersky Safe Kids:

* Gestionarea site-urilor pe care copilul poate desfășura activități adecvate vârstei;
* Geolocalizarea copilului;
* Gestionarea timpului petrecut de copil pe Internet;
* Disponibilitate pe dispozitive multiple: calculator, laptop, telefon, tabletă;
* Simplitate în utilizarea aplicației;
* Statistici pentru apelurile și SMS-urile trimise / primite de către copil;
* Alerte și notificări în timp real în momentul în care sunt detectate activități online suspecte sau acţiuni restricționate.

Serviciul Kaspersky Safe Kids Premium este disponibil atât pe telefoanele cu sistem de operare Android, cât și iOS. Varianta premium a aplicației mobile include toate cele șapte funcționalități descrise mai sus, în timp ce varianta gratuită doar patru (disponibilitate pe dispozitive multiple, simplitate, gestionarea timpului, gestionarea site-urilor).

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...