Televiziunea CBS Reality are o nouă imagine, o siglă personalizată 3D şi noi programe

Televiziunea CBS Reality, care, din 3 decembrie, a înlocuit Zone Reality în 83 de teritorii, inclusiv în România, are o nouă imagine, o siglă personalizată 3D şi noi programe, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Economica.net - lun, 04 feb. 2013, 21:13
Televiziunea CBS Reality are o nouă imagine, o siglă personalizată 3D şi noi programe

CBS Chello Zone a comunicat, luni, noi informaţii cu privire la identitatea brandurilor pentru toate canalele sale din Marea Britanie şi din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa).

Parteneriatul CBS Chello Zone EMEA reprezintă un joint venture înfiinţat în august 2012 între CBS Studios International şi Chello Zone şi cuprinde 4 televiziuni de divertisment. Din acest portofoliu fac parte CBS Reality (prezent şi pe piaţa audiovizualului din România, n.r.), CBS Drama, CBS Action şi CBS Europa, posturi care oferă o gamă largă de programe din categoria dramă, reality şi seriale din vasta videotecă a studiourilor CBS, dar şi de la terţi furnizori de programe. Canalele CBS Chello Zone ajung la telespectatorii din peste 80 de teritorii din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Noua imagine a televiziunilor CBS Reality, CBS Drama, CBS Action şi CBS Europa păstrează şi elementele cunoscute ale acestor posturi. Pe lângă paleta de culori existentă, au fost incluse în noua imagine şi unele culori complementare. „Titlurile conţin acum o variaţie de culori care aduc un plus de profunzime şi textură, păstrând însă detaliile sale distinctive. De asemenea, am creat o siglă personalizată 3D”, se spune în comunicat.

Potrivit sursei citate, siglele au fost îmbunătăţite pentru a prezenta cât mai clar trăsăturile canalelor. Acestea au fost proiectate împreună cu Hansa Studio şi cu case de animaţie din Europa.

„Canalul CBS Reality vine cu două teme complementare pe lângă cele obişnuite, pentru a păstra mereu vie diversitatea cu care şi-a obişnuit telespectatorii. Una dintre ele este reprezentată de ştiinţa criminalisticii, studiată în laboratoare. Telespectatorii vor învăţa totul despre cauze şi efecte, despre efectul domino şi despre rezultatele fascinante ale tehnologiei moderne. Canalul celebrează umanitatea şi face tot felul de asocieri interesante (poliţişti şi prizonieri, asistente şi salvamari, pompiei şi fachiri ce înghit flăcări) care interacţionează sub ochiul atent al oamenilor de ştiinţă”, se mai spune în comunicat.

Totodată, telespectatorii din România vor putea urmări, din această primăvară, noi programe pe CBS Reality. Din noua grilă a postului fac parte seriile „Return To Eden”, „Return to Eden The Story Continues”, „Philly”, „On Patrol” şi „On Duty”.

„Ca urmare a extinderii parteneriatului CBS Chello Zone în regiunea EMEA, canalele noastre de televiziune se bucură acum de o nouă imagine. Investiţiile în dezvoltarea identităţii brandurilor, precum şi cele permanente într-un conţinut de calitate, demonstrează încă o dată succesul acestui parteneriat”, declară Chris Sharp, Chief Programming Officer CBS Chello Zone.

Corporaţia CBS deţine cea mai vizionată reţea de televiziune din Statele Unite şi una dintre cele mai mari arhive cu un conţinut de programe de divertisment, care au făcut din marca sa – „The Eye” – unul dintre cele mai recunoscute branduri din lume. Compania activează în toate domeniile media şi de divertisment, incluzând cablu TV, presă, radio, televiziune locală, film, advertising outdoor şi comunicare social media. Portofoliul CBS cuprinde: CBS Television Network, The CW (o societate de tip joint venture între CBS Corporation şi Warner Bros. Entertainment), Showtime Networks, CBS Sports Network, Smithsonian Networks, Simon & Schuster, CBS Television Stations, CBS Radio, CBS Outdoor, CBS Television Studios, CBS Studios International, CBS Television Distribution, CBS Interactive, CBS Consumer Products, CBS Home Entertainment, CBS Films şi CBS EcoMedia.

Chello Zone face parte din Chellomedia, divizia europeană de conţinut a Liberty Global Inc.

Chellomedia deţine un portofoliu de 56 de televiziuni tematice, dintre care 37 sunt 100% proprietate privată. Restul de 19 canale se află în regim de joint-venture cu o serie de companii media de top, precum: A+E, CBS şi MGM şi cu platformele Polsat şi Zon Multimedia.

Chello Zone este unul din liderii internaţionali în producţia şi distribuţia canalelor tematice din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia. Compania deţine un portofoliu de cinci branduri consolidate: Zone Reality, Zone Romantica, Horror Channel, Extreme Sports Channel şi canalul JimJam pentru preşcolari. Chello Zone operează, de asemenea, o serie de canale în regiunea EMEA, printre care se numără Outdoor Channel, Food Network şi Fine Living în colaborare cu Scripps Networks Interactive. Canalele sale de televiziune sunt transmise în peste 160 de milioane de case, din mai mult de 112 ţări şi sunt difuzate în 27 de limbi.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...