Televiziunea de lifestyle Fine Living caută distribuţie în România

Televiziunea de lifestyle Fine Living Network s-a relansat sub denumirea Fine Living, prezentând emisiuni despre locuinţă, bucătărie, călătorie, stil şi sănătate, şi caută distribuţie în România.
Economica.net - vin, 15 iun. 2012, 12:29
Televiziunea de lifestyle Fine Living caută distribuţie în România

Astfel, reprezentanţii Chello Networks, parte a Chello Central Europe, distribuitorii Fine Living în România, au organizat joi seară, la Bucureşti, un eveniment de prezentare a televiziunii, ale cărei programe pot fi vizionate în prezent în România de abonaţii companiei de telecomunicaţii UPC.

La evenimentul care a avut-o ca gazdă pe Roxana Iliescu au participat mai multe vedete, printre care cântăreţii Cristina Rus, Pavel Stratan şi Alin Văduva. Evenimentul a inclus şi o prezentare de modă semnată de Rhea Costa. Muzica a fost semnată de DJ-ul Julian M şi de Veronika.

Fine Living prezintă cele mai recente tendinţe ale vieţii moderne, ca pe o sursă permanentă de inspiraţie pentru publicul său. Fine Living aduce prin intermediul emisiunilor sale designeri inovativi, bucătari de renume, împătimiţi ai modei şi experţi în lifestyle din întreaga lume.

De la Giada DeLaurentiis, diva bucătăriei italiene, până la designerul de locuinţe Vern Yip, Fine Living prezintă un mix de divertisment şi sfaturi utile.

Fine Living oferă un spectru larg de programe, îmbinate în cinci mari teme: locuinţă/ amenajări, bucătărie, călătorie, stil şi viaţă sănătoasă.

Televiziunea se adresează femeilor din toată lumea care îşi trăiesc viaţa în prezent, oferă o abordare fresh, difuzând de la drame, emisiuni ce abordează stilul de viaţă sănătos până la documentare şi călătorii.

Printre emisiunile în premieră difuzate în iunie pe Fine Living se numără: „Case de vacanţă regale” (vinerea, de la orele 11.40 şi 16.50), care dezvăluie sanctuarele şi locaţiile de lux pe care membrii familiei regale le aleg pentru vacanţele lor preferate, „Hoteluri de lux” (duminica şi lunea, 4 iunie, de la orele 11.40 şi 16.50), care prezintă persoane cazate în cele mai neobişnuite hoteluri din lume, precum hotelul-peşteră din Mexic, situat la 70 metri în subteran), „Plaje de lux”(marţea, de la orele 11.40 şi 16.50), prezintă cele mai incitante plaje din America, „Suggs în Italia” (din 11 iunie, în fiecare zi, de la orele 11.40 şi 16.50), care-l prezintă pe Suggs, care se urcă în maşina sa şi pleacă prin oraşele emblematice ale Italiei pentru a afla cât mai multe lucruri interesante despre cultura, patrimoniul şi frumuseţile acestei ţări.

Difuzat în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, Fine Living este deţinut de Scripps Networks Interactive – unul dintre principalii dezvoltatori de conţinut de lifestyle pentru televiziuni şi internet, precum şi de liderul internaţional de distribuţie, Chello Zone.

Chello Central Europe este principalul furnizor de conţinut din Europa Centrală. Portofoliul curent de televiziuni din România include printre altele: Minimax, Sport1, SportM, TV Paprika, Fine Living, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Romantica, Outdoor Channel şi Food Network. Compania are, de asemenea, un joint-venture cu MGM Channel. În afară de televiziunile tematice, Chello Central Europe operează şi AT Media, agenţia de vânzare de publicitate numărul unu în Polonia, cât şi Mojo Productions, un studio de producţie full service pentru televiziunile locale şi internaţionale din regiune.

Te-ar mai putea interesa și
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING Bank și-a anunțat clienți că din toamna acestui an renunță la un serviciu important pentru toți cei obișnuiți să plătească cu telefonul. ...
Zabka închiriază primele depozite în România
Zabka închiriază primele depozite în România
DRIM Daniel Distribuție FMCG, care a fost cumpărat de retailerului polonez Zabka, a închiriat primele depozite pentru ...
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână, în timp ...
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
Încă 3,5 hectare de parc, cu o lungime de 580 de metri, au fost date în folosinţă de azi, în Sectorul 6. Este a doua ...