Televiziunea Zone Reality se transformă în CBS Reality pe 3 decembrie

Televiziunea Zone Reality se va transforma în CBS Reality, pe 3 decembrie, în 83 de teritorii din Europa, inclusiv în România, dar şi în Orientul Mijlociu şi Africa.
Economica.net - mie, 31 oct. 2012, 12:15
Televiziunea Zone Reality se transformă în CBS Reality pe 3 decembrie

Companiile Chello Zone şi CBS Studios International vor lansa pe 3 decembrie televiziunile CBS, care vor beneficia de o nouă imagine în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (regiunea EMEA).

Parteneriatul dintre CBS şi Chello Zone, anunţat iniţial în luna august, presupune extinderea portofoliului CBS în 83 de teritorii din zona EMEA. Similar societăţii de joint venture din Marea Britanie, care s-a format în luna noiembrie a anului 2009, televiziunile din portofoliul liderului internaţional Chellomedia vor fi redenumite prin alăturarea brandului CBS.

Televiziunea Zone Reality a fost iniţial lansată în Europa în anul 1999, sub numele de Reality TV. Televiziunea este acum disponibilă în 81 de ţări şi are peste 25 de milioane de abonaţi. Zone Reality va deveni CBS Reality în toate teritoriile în care emite, inclusiv în România.

Totodată, CBS Reality, alături de CBS Drama, CBS Action şi CBS Europa vor difuza programe din videoteca CBS, care deţine peste 70.000 de ore de transmisie.

Printre noile emisiuni CBS Reality care vor ajunge în casele a 25 de milioane de abonaţi, se numără „48 Hours” – câştigătoare a numeroase premii Emmy – şi „Judge July”. În ce priveşte conţinutul de la terţii furnizori, acesta include titluri precum „FBI Criminal Pursuit” şi „Nowhere to Run” – documentare despre crime, „10 Years Younger” – make-over show, „Who Do You Think You Are?” – emisiune despre genealogie şi seria medicală „Baby ER”.

„Este un moment promiţător pentru canalele noastre TV şi pentru parteneriatul încheiat cu CBS. Extinderea portofoliului CBS în regiunea EMEA ne va oferi o varietate de titluri care vin de la cea mai cunoscută videotecă din lume. Suntem siguri că telespectatorii noştri se vor bucura de schimbarea canalelor şi de noul conţinut al acestora”, declară Chris Sharp, Chief Programming Officer Chello Zone.

„Acest parteneriat este benefic şi extinderea portofoliului CBS în regiunea EMEA oferă publicului posibilitatea de a a viziona serii clasice şi de top. Aşteptăm cu nerăbdare să relansăm canalele alături de partenerii noştri de la Chello Zone şi să punem în aplicare noile strategii de programare pentru publicul din teritoriile avizate”, adaugă Armando Nuñez, CEO şi preşedinte CBS Global Distribution Group.

Potrivit comunicatului, televiziunile CBS Chello Zone din Marea Britanie au cunoscut o dezvoltare importantă de la procesul acestora de rebranding din anul 2009. Astfel, numărul telespectatorilor care urmăresc posturile CBS, a crescut cu 130%, iar cele două corporaţii urmăresc să dezvolte acelaşi succes şi în regiunea EMEA.

CBS Studios International este un furnizor de top de programe pentru piaţa de televiziune internaţională şi este o divizie a corporaţiei CBS.

Corporaţia CBS deţine cea mai vizionată reţea de televiziune din Statele Unite şi una dintre cele mai mari arhive cu un conţinut de programe de divertisment, care au făcut din marca sa – „The Eye” – unul dintre cele mai recunoscute branduri din lume. Compania activează în toate domeniile media şi de divertisment, incluzând cablu TV, presă, radio, televiziune locală, film, advertising outdoor şi comunicare social media. Portofoliul CBS cuprinde: CBS Television Network, The CW (o societate de tip joint venture între CBS Corporation şi Warner Bros. Entertainment), Showtime Networks, CBS Sports Network, Smithsonian Networks, Simon & Schuster, CBS Television Stations, CBS Radio, CBS Outdoor, CBS Television Studios, CBS Studios International, CBS Television Distribution, CBS Interactive, CBS Consumer Products, CBS Home Entertainment, CBS Films şi CBS EcoMedia.

Chello Zone face parte din Chellomedia, divizia europeană de conţinut a Liberty Global Inc.

Chellomedia deţine un portofoliu de 56 de televiziuni tematice, dintre care 37 sunt 100% proprietate privată. Restul de 19 canale se află în regim de joint-venture cu o serie de companii media de top, precum: A+E, CBS şi MGM şi cu platformele Polsat şi Zon Multimedia.

Chello Zone este unul din liderii internaţionali în producţia şi distribuţia canalelor tematice din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia. Compania deţine un portofoliu de cinci branduri consolidate: Zone Reality, Zone Romantica, Horror Channel, Extreme Sports Channel şi canalul JimJam pentru preşcolari. Chello Zone operează, de asemenea, o serie de canale în regiunea EMEA, printre care se numără Outdoor Channel, Food Network şi Fine Living în colaborare cu Scripps Networks Interactive. Canalele sale de televiziune sunt transmise în peste 160 de milioane de case, din mai mult de 112 ţări şi sunt difuzate în 27 de limbi.

Te-ar mai putea interesa și
UE pune lupa, din nou, pe China. Autorităţile europene încep o anchetă privind piaţa chineză a dispozitivelor medicale
UE pune lupa, din nou, pe China. Autorităţile europene încep o anchetă privind piaţa chineză a dispozitivelor medicale
Uniunea Europeană a deschis miercuri o anchetă privind piaţa publică chineză a dispozitivelor medicale, suspectând Beijingul de practici ''discriminatorii'' faţă de produsele europene, pe......
Jumătate dintre companiile imobiliare din Europa Centrală se aşteaptă la o creştere a investiţiilor. În România, se temperează activitatea în piaţa de birouri – studiu
Jumătate dintre companiile imobiliare din Europa Centrală se aşteaptă la o creştere a investiţiilor. În România, ...
Jumătate dintre companiile imobiliare din Europa Centrală (49%) estimează că investiţiile în domeniu vor creşte în ...
Grindeanu, despre constructorul Podului de la Brăila: Se joacă cu focul!
Grindeanu, despre constructorul Podului de la Brăila: Se joacă cu focul!
Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu i-a transmis miercuri un avertisment public constructorului Podului de la Brăila, ...
Salariu minim garantat pentru mii de angajați din bănci. Una dintre federațiile sindicatelor anunță că a semnat cu mai multe nume mari din sector
Salariu minim garantat pentru mii de angajați din bănci. Una dintre federațiile sindicatelor anunță că a semnat cu ...
Federația Sindicatelor din Asigurări și Bănci din România a semnat contractul colectiv de muncă de la nivelul sectorului ...