Televiziunea Zone Romantica se transformă în Film Café, în Ungaria

Compania Chello Central Europe va rebrandui două dintre televiziunile aflate în portofoliul său - Zone Romantica va deveni Film Café, iar Filmmuzeum se va transforma în Film Mania -, noul look al posturilor urmând să fie disponibil din 2 iulie, în Ungaria, potrivit WorldScreen.
Economica.net - mar, 19 iun. 2012, 11:34
Televiziunea Zone Romantica se transformă în Film Café, în Ungaria

Noul look şi noul logo al celor două televiziuni vor fi vizibile din 2 iulie. De asemenea, ambele televiziuni vor difuza în luna iulie un număr de 60 de filme în premieră.

Film Café, care are ca public ţintă femeile, va difuza filme romantice, seriale, drame, comedii şi divertisment de familie, în timp ce Film Mania va difuza în principal filme din perioada 1990 – 2000.

Potrivit lui Levente Málnay, CEO al Chello Central Europe, scopul rebrandingului celor două televiziuni este acela de a oferi programe variate, în acord cu solicitările telespectatorilor şi cu valorile lor culturale.

„Film Mania va difuza filme de la Hollywood şi de la cele mai importante studiouri de producţie din lume, menţinând valorile consacrate ale Filmmuzeum. Film Café va continua să difuzeze divertisment de calitate, dedicat femeilor, şi programe relaxante”, a mai spus Levente Málnay.

Cele două televiziuni din portofoliul Chello Central Europe sunt în prezent disponibile abonaţilor celor mai importante platforme din Ungaria, inclusiv UPC, Magyar Telekom, Digi, Invitel, Tarr şi PR Telecom.

Deşi anunţul rebranduirii televiziunilor Zone Romantica şi Filmmuzeum vizează deocamdată doar piaţa audiovizualului din Ungaria, este de aşteptat ca aceste posturi să se rebranduiască la nivel european, inclusiv în România, unde este difuzat în prezent primul dintre aceste canale, sub denumirea Romantica.

Chello Central Europe a anunţat, pe 26 aprilie, că Romantica, o televiziune care se adresează în special publicului feminin, urmăreşte o repoziţionare completă, începând cu a doua parte a acestui an, când se va încadra în segmentul canalelor de filme.

„Romantica se numără printre primele posturi TV tematice lansate în piaţa românească, devenind astfel un canal cu tradiţie. După succesul seriilor italieneşti precum «Vivere», «Căile dreptăţii» sau «Tânărul Casanova», acum venim în întâmpinarea cererii telespectatorilor noştri cu programe noi din aceaşi categorie, formând un prime time extins”, a declarat atunci Anda Mânza, Country Manager Chello Networks.

Aflată în grila tuturor operatorilor de cablu mari din România, atât în pachetele de cablu analogic şi digital, cât şi în varianta DTH, televiziunea Romantica însumează un număr de 3 milioane de abonaţi.

Romantica, o televiziune care a fost lansată în martie 2007, face parte din portofoliul Chello Central Europe, companie care deţine şi reprezintă în prezent alte 29 de canale tematice în piaţa din România. Licenţa audiovizuală a televiziunii Romantica este deţinută de societatea Romantica Television SRL, al cărei asociat unic este Zonemedia Broadcasting Limited.

Chello Central Europe este parte din Chellomedia – divizia europeană de conţinut a Liberty Global, Inc., cea mai mare companie de comunicaţii prin cablu din lume. Chello Central Europe este proprietarul unor branduri cunoscute de conţinut în Europa Centrală. Portofoliul curent de televiziuni din România include Minimax, Romantica, MGM, Sport 1, Sport M, TV Paprika, Fine Living Network, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Outdoor Channel şi Food Network.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română consultă piața pentru achiziția de servicii medicale pentru angajații săi
Poșta Română consultă piața pentru achiziția de servicii medicale pentru angajații săi
Compania Naţională "Poşta Română" (CNPR) a depus în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) procedura de consultare publică pentru achiziţia unei game largi de servicii medicale......
Pentru 60% dintre cititorii români, bugetul alocat lunar pentru achiziția de cărți se situează între 50-150 lei lunar – studiu
Pentru 60% dintre cititorii români, bugetul alocat lunar pentru achiziția de cărți se situează între 50-150 lei lunar ...
Bugetul alocat lunar pentru achiziția de cărți se situează între 50-150 lei lunar, pentru 60% dintre cititori, arată ...
Ciolacu: PSD va valida săptămâna viitoare candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei
Ciolacu: PSD va valida săptămâna viitoare candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei
Partidul Social Democrat va valida săptămâna viitoare în forurile statutare candidatura Gabrielei Firea la Primăria ...
Mineritul de Bitcoin a înregistrat venituri record în ziua înjumătățirii recompenselor
Mineritul de Bitcoin a înregistrat venituri record în ziua înjumătățirii recompenselor
Cea mai recentă înjumătățire (halving-ul) a recompenselor pentru “minarea” de bitcoin a avut loc săptămâna trecută ...