1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Terenurile lui Copos, scoase la licitaţie de ANAF la jumătate de preţ

Ana Residence, firmă prin care omul de afaceri George Copos deţine 9,8 ha de teren pe malul lacului Griviţa din Capitală, chiar lângă baza sportivă Pro Rapid, este în executare silită. Fiscul scoate la vânzare două hectare de teren.

22 sep, 2015 | ECONOMICA.net

Ana Residence, firma prin care familia Copos deţine 9,8 ha de teren lângă baza Pro Rapid, este este executată silit. Prin această firmă din grupul ANA Holding, George Copos avea planuri să construiască locuinţe, spaţii comerciale şi facilităţi de petrecere a timpului liber pe terenul respectiv. 

Două parcele de teren sunt scoase pentru a treia oară la licitaţie de către ANAF, fiecare cu o suprafaţă de 10.000 mp. Licitaţiile au loc pe 28 şi 29 septembrie, iar preţul de pornire este la jumătate faţă de cel de evaluare: 1 milion de euro, faţă de două milioane de euro, se arată în anunţurile ANAF. 

Terenurile se alfă chiar în apropierea bazei sportive Pro Rapid, în cartierul Bucureştii Noi, pe malul lacului Griviţa. 

În primăvara acestui an, magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis cererea prin care omul de afaceri George Copos solicita eliberarea condiţionată din închisoare.

George Copos a urcat anul trecut două locuri în Top 300 Capital, pe locul 26, cu o avere estimată la 152-155 de milioane de euro. Fiica lui, Alexandra Copos de Prada, a preluat conducerea afacerilor Ana Pan şi Ana Hotels. Cea mai importantă afacere a familiei Copos este afacerea cu hoteluri. Copos deţine şapte hoteluri în Bucureşti, Eforie şi Poiana Braşov. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO