1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

Companii

O nouă amânare. Primele tramvaie Astra ar putea fi livrate în Oradea în următoarele săptămâni FOTO

Primele tramvaie Astra Vagone Călători pentru Oradea vor fi livrate în următoarele săptămâni, a declarat Mircea Mălan, viceprimarul oraşului din Bihor cu ocazia unei vizite la uzina din Arad. Termenul iniţial de livrare a primelor tramvaie era finele anului trecut.

20 feb, 2020 | | ECONOMICA.net

"Astăzi (miercuri – n.r.) am avut o vizită de lucru la șantierele Astra Arad pentru a vedea stadiul lucrărilor la cele 20 de tramvaie destinate orașului nostru. Alături de mine au fost colegi de la direcția din Primăria Oradea care se ocupă de atragerea fondurilor europene și colegi de la OTL. În săptămânile următoare vor fi livrate primele tramvaie. Achiziția celor 20 este finanțată din fonduri europene", a scris viceprimarul Oradei pe pagina sa de Facebook.

Postarea sa este însoţită de imagini cu viitoarele tramvaie care vor circula în Oradea. În imagini se mai văd şi tramvaiele fabricate la Astra pentru Cluj (cu mov) şi Arad (cu verde). De altfel, Astra Vagoane Călători a livrat încă de la finele anului trecut primul tramvai la Arad.

Viceprimarul Oradei, Mircea Mălan, a mai publicat şi în mai 2019 randări cu tramvaiele care ar urma să circule în oraşul din Bihor. Acestea vor avea stema Oradei şi vor fi vopsite în culorile roşu şi albastru. Reprezentantul Primăriei Oradei spunea atunci că primele tramvaie din comanda de 20 de bucăţi urmau să fie livrate până la finele lui 2019.

Amintim că producătorul din Arad a câştigat începând din 2018 contracte pentru livrarea de tramvaie în patru oraşe din ţară: Cluj – Napoca (22), Oradea (10+10), Galaţi (18) şi Arad (10+18).
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO