1EUR = 4.7764 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Termoenergetica, "noul RADET", a primit licenţa de funcţionare de la ANRE – surse

Termoenergetica, noua companie care se va ocupa cu distribuţia şi furnizarea de energie termică în Bucureşti, a primit marţi, 3 decembrie 2019,licenţa de funcţionare de la ANRE, potrivit unor surse apropiate situaţiei.

03 dec, 2019 | Mihai Nicuţ | ECONOMICA.net

Termoenergetica a primit în final licență de furnizare de la ANRE, în urma unei ședințe a Comitetului de Reglementare al ANRE care a avut loc azi. Potrivit surselor noastre, decizia a fost “destul de grea”.

Primarul general al Capitalei anunțase încă de săptămâna trecută că noua firma va prelua activitatea falitei RADET de la 1 decembrie, chiar dacă încă nu obținuse licența la acea vreme.

„Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti este, de la 1 decembrie, noul operator de termie al Capitalei. Compania a preluat, în integralitate, activitatea RADET şi angajaţii fostei regii, pentru a asigura continuitatea furnizării agentului termic în Bucureşti”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriel Dumitrașcu, fost director general al RADET, a avertizat, înainte ca ANRE să acorde licența, că noua fimă nu o poate primi decât decât prin presiune politică și intimidarea ANRE, într-o declarație pentru Financial Intelligence pe care o puteți citi AICI

 

 

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO