Testează 7 zile gratuit pachetele TV online Play TV de la Focus Sat (P)

Focus Sat lansează oferta de primăvara pentru pachetele TV online Play TV, disponibile în aplicația Focus Sat.
Ion Dobreanu - mar, 27 apr. 2021, 17:05
Testează 7 zile gratuit pachetele TV online Play TV de la Focus Sat (P)

Incearca acum pachetele TV online Play TV și Play TV Extra disponibile în aplicația Focus Sat. Am lansat oferta de primăvară prin care poți testa gratuit serviciul de televiziune online prin aplicația Focus Sat, timp de 7 zile zile. Dacă serviciile noastre nu corespund așteptărilor tale, poți renunța oricând, inclusiv în timpul celor 7 zile de testare.

În plus, oferta vine la pachet cu o reducere de 20% la prima reîncarcare.

Poți comanda aici pachetele Play TV exclusiv online, și vezi până la 97 de canale TV instant, doar cu smartcard și aplicația Focus Sat, fără să mai fie necesară instalarea unui echipament de recepție digitală.

Cu Play TV poți viziona programele preferate de oriunde, de pe orice dispozitiv smart, telefon mobil, tabletă,  laptop, PC sau Smart TV, conectat la internet. Aplicația Focus Sat este disponibila pe Android, iOS și direct pe Smart TV sau poate fi accesată din orice browser.

În funcție de conținutul ales, ai două variante de abonament, Play TV și Play TV Extra, pentru care te bucuri de flexibilitate la plată, lunar sau ori de câte ori dorești acces.

Prețul promoțional Play TV în prima lună este 25 lei pentru care primești acces la 57 de canale în regim live, dintre care 21 de canale care permit restart și replay. În plus, primești acces la biblioteca video de documentare premium de la National Geographic, un portofoliu de sute de titluri, inclusiv în format 4K.

Prețul promoțional Play TV Extra în prima lună este 50 lei pentru care primești acces la 97 de canale în regim live, dintre care 42 de canale care permit restart și replay. În plus, primești acces la biblioteca video extinsă care include documentare premium de la National Geographic, programe pentru copii de la JimJam și Minimax sau filme de la AMC. Play TV Extra include acces și la aplicațiile Antena Play, HBO GO, precum și la canalele premium din extraopțiunile Filmbox și Cinema.

Aplicația Focus Sat îți dă posibilitatea să setezi notificări ca să fii mereu informat când se difuzează filmele, serialele, știrile, transmisiunile sportive sau reality show-urile pe care le urmărești. Pentru acces rapid îți poți personaliza o listă cu canalele TV preferate.

Funcția Replay disponibilă pe anumite canale din pachetele Play TV și Play TV Extra îți permite să alegi când și unde urmărești emisiunile preferate, care sunt disponibile timp de 7 zile după difuzare în aplicatia Focus Sat. De asemenea, poți controla conținutul vizionat, inclusiv emisiunile TV live, cu ajutorul funcției Restart, și poți înregistra programele preferate pentru a le urmări ulterior pe orice ecran.

Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați focussat.ro/app/televiziune-online-fara-instalare/

Despre Focus Sat

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a intrat cu dreptul în casele românilor în 2004, cu misiunea de a le aduce bucurie pe fețe. Televiziunea digitală prin satelit Focus Sat reprezintă soluţia pentru un stil de viaţă nou, care răspunde cât se poate de bine nevoii actuale de diversitate, care pune accent pe libertatea de alegere, calitatea şi fiabilitatea de înaltă clasă a tehnologiei pe care o promovează. Cu o atenție deosebită acordată unei experiențe interactive complete, noua aplicație Focus Sat vine în completarea ofertei lineare de satelit cu funcții noi care permit repornirea, reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video premium tip on demand. Aplicația multi-screen care poate fi accesată de pe orice dispozitiv fix sau mobil, oriunde în casă sau în afara acesteia, conferă libertate utilizatorilor pentru care mobilitatea este foarte importantă. Un nou venit în familia M7 Canal+ Group, în septembrie 2019, Focus Sat și-a lansat o nouă identitate vizuală. Noul branding Focus Sat în culorile vibrante, roșu și albastru, de la M7 Group își întâmpină clienții și partenerii cu o imagine și o siglă nouă. Brand line-ul „Aici ne întâlnim” vorbește despre experiența televiziunii ca punct de întâlnire al tuturor, familie, prieteni, cunoștințe, un loc în care toți suntem mai aproape unul de celălalt, oricât de departe am fi, chiar și dincolo de granițe. Pentru mai multe informații vă rugam să accesați focussat.ro

Te-ar mai putea interesa și
Portugalia se deschide începând de luni pentru turiștii veniți din majoritatea statelor UE
Portugalia se deschide începând de luni pentru turiștii veniți din majoritatea statelor UE
Portugalia va autoriza de luni călătoriile în scop turistic pentru persoanele din majoritatea ţărilor europene, a anunţat sâmbătă Ministerul lusitan de Interne, transmit AFP şi EFE, citate......
China a interzis expedițiile pe Everest de pe teritoriul său, pentru a opri apariția pandemiei COVID-19
China a interzis expedițiile pe Everest de pe teritoriul său, pentru a opri apariția pandemiei COVID-19
China a suspendat expediţiile pe Everest de pe teritoriul său pentru a evita orice risc de contaminare cu COVID-19 din ...
GCS: 729 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. Toată țara rămâne în scenariul verde
GCS: 729 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. Toată țara rămâne în scenariul verde
Un număr de 729 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate ...
Lucian Bode: Vor fi controale acolo unde restricțiile sunt menținute
Lucian Bode: Vor fi controale acolo unde restricțiile sunt menținute
Măsurile adoptate vineri de Guvern au în vedere o relaxare prudentă, şi nu una totală, a declarat Ministrul Afacerilor ...