Tetra Pak a raportat vânzări globale de 11,1 miliarde de euro, în 2013

Vânzările globale nete ale Tetra Pak, lider mondial în soluţii de procesare şi ambalare a produselor alimentare, s-au ridicat la 11,1 miliarde de euro, în 2013, în creştere cu 3,5% faţă de anul precedent, arată datele companie, publicate vineri.
Economica.net - vin, 04 apr. 2014, 10:10
Tetra Pak a raportat vânzări globale de 11,1 miliarde de euro, în 2013

Divizia de Soluţii de Ambalare a companiei a înregistrat vânzări nete de 9,6 miliarde de euro, cu o creştere a volumelor de materiale de ambalare de 3%, comparativ cu 2012, în condiţiile în care compania a livrat peste 178 de miliarde de ambalaje clienţilor săi din întreaga lume.

În plus, peste un sfert (27%) din acest volum a fost generat de portofoliul avansat de produse Tetra Pak, care cuprinde o gamă largă de forme, formate şi sisteme de deschidere, concepute special pentru a satisface cerinţele clienţilor în materie de funcţionalitate sporită.

Pe segmentul de servicii tehnice din cadrul aceleaşi divizii s-au raportat vânzări mai mari cu 11% faţă de anul 2012, în timp ce vânzările pe segmentul Soluţiilor de Procesare s-au înregistrat vânzări de 1,5 miliarde de euro, în creştere cu 16% comparativ cu datele anterioare.

‘Excluzând achiziţiile, creşterea a fost de 13%, reflectând o performanţă sănătoasă în domeniul vânzărilor şi serviciilor tehnice, care au crescut cu 15% faţă de anul anterior, precum şi câştigurile semnificative din vânzarea de echipamente noi pentru industria producătoare de băuturi şi produse alimentare preparate, cu creşteri de 19% şi respectiv 15%’, conform datelor companiei.

Tetra Pak, lider mondial în soluţii de procesare, ambalare şi distribuire a produselor alimentare lichide, are aproximativ 23.000 de angajaţi în peste 85 de ţări.

Te-ar mai putea interesa și
BCE: Creditarea companiilor din zona euro stagnează
BCE: Creditarea companiilor din zona euro stagnează
Acordarea de împrumuturi bancare companiilor şi gospodăriilor din zona euro a continuat să stagneze luna trecută, arată datele unui studiu publicat de Banca Centrală Europeană (BCE),......
Ieftinire ușoară a carburanților azi. Cât costă acum benzina și motorina
Ieftinire ușoară a carburanților azi. Cât costă acum benzina și motorina
Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a scăzut azi prețurile la motorină, menținând prețul benzinei.
IRCC a scăzut la 5,90%. Prima reducere mai importantă a indicatorului va aduce rate mai mici la credite începând din luna aprilie 2024
IRCC a scăzut la 5,90%. Prima reducere mai importantă a indicatorului va aduce rate mai mici la credite începând din ...
Creditele care vor fi acordate populației din luna aprilie ar urma să aibă dobânzi mai mici în condiţiile în care ...
Alegeri SUA 2024: Foştii preşedinţi Barack Obama şi Bill Clinton i-au sărit în ajutor lui Biden
Alegeri SUA 2024: Foştii preşedinţi Barack Obama şi Bill Clinton i-au sărit în ajutor lui Biden
Foştii preşedinţi americani Barack Obama şi Bill Clinton i-au sărit în ajutor actualului lider de la Casa Albă, Joe ...