1EUR = 4.7777 RON | Bucureşti 4 º

Companii

Tetra Pak anunţă că este prima companie de ambalaje din carton care introduce paiele din hârtie în Europa

Tetra Pak a anunţat joi începerea testelor pentru introducerea în Europa a paielor din hârtie pentru băuturi, devenind astfel prima companie de ambalaje din carton care oferă astfel de paie pentru băuturi la cutie în Europa, potriviti News.ro.

18 iul, 2019 | News.ro

Compania şi-a anunţat totodată intenţia de a-şi face publice inovaţiile în domeniul dezvoltării paielor din hârtie pentru a sprijini colaborarea în industrie privind alternativele la paiele din plastic de unică folosinţă pentru băuturile la cutie.

"Este un pas important în viziunea noastră de a oferi un ambalaj realizat integral din materiale de origine vegetală, contribuind astfel la economia circulară cu emisii reduse de dioxid de carbon. Am decis să nu depunem cereri de înregistrare pentru protejarea prin brevet a numeroaselor îmbunătăţiri tehnice pe care le-am adus echipamentelor şi materialelor, ci dimpotrivă, să facem publice inovaţiile realizate. Pentru ca industria să îşi atingă obiectivul comun de trecere la o economie circulară cu emisii reduse de dioxid de carbon, întreaga bază de aprovizionare cu paie din hârtie trebuie să se extindă şi să crească rapid", a declarat Adolfo Orive, preşedinte şi CEO Tetra Pak, care a subliniat că paiul din hârtie este complet funcţional şi îndeplineşte standardele de siguranţă alimentară la nivel internaţional.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO