1EUR = 4.7600 RON | Bucureşti 22 º

Companii

Thales România îşi mută angajaţii în birourile Orhideea Towers

Thales Romania, subsidiara locală a grupului francez activ în industriile aerospațială, apărare și electronică, a închiriat 5.300 mp în complexul Orhideea Towers dezvoltat de CA Immo în București. Compania de consultanță imobiliară JLL a reprezentat Thales în procesul de identificare de relocare și în negocierea contractului.

08 noi, 2018 | | ECONOMICA.net

Thales se va muta în Orhideea Towers luna viitoare din Riverplace (Riverview House). În prezent, în companie lucrează peste 300 de specialiști, iar planurile vizează dublarea acestei cifre în următorii cinci ani. 

"Thales a ales să rămână cu același proprietar, iar după aproape zece ani petrecuți în Riverplace, a ales să se mute în Orhideea Towers, deoarece oferă un mediu de lucru adaptat perfect noilor nevoi ale angajaților. Orhideea Towers, unul dintre cele mai noi proiecte de birouri din București, oferă o locație excelentă și este construit conform ultimelor tendințe și nevoi ale noii generații de angajați", a declarat Maria Florea, head of Office Agency JLL Romania.

Zona Centru-Vest a Bucureștiului, unde se va muta Thales, a atras în acest an aproape o treime din cererea de spații de birouri înregistrată în primele nouă luni ale anului, fiind una dintre cele mai căutate destinații de către companii.

"Avem nevoie de un spațiu de lucru care să stimuleze creativitatea și colaborarea între angajați, adaptat așteptărilor tinerilor profesioniști. Acest lucru este foarte important în filosofia noastră care urmărește asigurarea unui mediu de lucru confortabil și prietenos pentru angajați", spune Silviu Agapi, CEO Thales România.

Orhideea Towers este localizat în partea de centru-vest a Bucureștiului, în cel mai nou pol de birouri al orașului. Proiectul are o suprafață totală închiriabilă de 37.000 de mp și include două turnuri în formă de H, legate printr-o punte.

Portofoliul de active din București, care reprezentă aproximativ 7% din portofoliul total al CA Immo la 31 decembrie 2017, este alcătuit din patru clădiri de birouri, precum și proiectul Orhideea Towers din București. Valoarea contabilă a portofoliului de investiții de aproximativ 106.000 mp a fost de aproximativ 260 milioane euro la 31 decembrie 2017, gradul de ocupare fiind de 95,4%. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO