1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 25 º

News

Presa britanică pune România între principalele destinaţii turistice

Publicația britanică The Guardian recomandă din nou România turiștilor britanici dornici de o vacanță activă.

25 aug, 2012 | ECONOMICA.net

Într-un articol de luna aceasta, care se referă la zece destinații de vacanță unde se pot practica diverse sporturi, The Guardian include și România, alături de țări precum Portugalia, Italia, Franta, Austria și Spania.

Astfel, turiștii britanici împătimiți de drumeții și care vor o provocare față de Alpi, nu trebuie să caute mai departe de Munții Făgăraș, despre care publicația scrie că "oferă priveliști uimitoare ale lacurilor glaciare și ale văilor abrupte". 

Prețurile pentru astfel de vacanțe variază. Spre exemmplu, o călătorie de opt zile și cazare în cabane montane, cu două zile de trekking în Parcul Național Piatra Craiului, transfer de la aeroport, toate mesele și ghid montan, costă de la 655 de lire sterline/persoană de la agenția Walks world wide.

Pe lângă acest pachet, cei de la Walks world wide mai au în ofertă și alte pachete:

Marele tur al Carpaților -  circuit de 15 zile cu prețuri de la 1.695 de lire sterline;
Apuseni - Tărâmul apusului - pachet de opt zile cu prețuri d ela 1.095 lire sterline;
Maramureșul Mitic - pachet de opt zile cu prețuri de la 1.095 lire sterline;
Transilvania - Tărâmul lui Dracula - pachet de opt zile cu prețuri de la 845 lire sterline.

Celelalte țări incluse în topul celor de la The Guardian sunt: Portugalia - surf și yoga, Italia - călărie, Sardinia - activități multiple, Suedia pentru canoe, ciclism în Franța, mountain-biking în Austria, Azore - înot cu delfinii, Spania - kitesurfing și Finlanda, pentru a admira aurora boreală.

The Guardian a mai scris anul acesta despre vacanțe în România, promovând Munții Bucegi, Munții Carpați, orașele din Transilvania, București, Delta Dunării, și a mai scris chiar și despre mănăstirile din Bucovina și despre Poiana Brașov.
loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO