Theta a ales City Gate pentru sediul său central din România

Theta, lider de piață în producția de mobilier personalizat și consultanță în design interior, a ales City Gate pentru sediul său central din România. Compania va ocupa o suprafață de peste 1.000 mp în Turnul de Sud al complexului, aflat într-o zonă emblematică a Bucureștiului. Noul chiriaș va finaliza mutarea sediului central și a showroom-ului în City Gate până în martie 2022.
Lidia Neagu - mar, 10 aug. 2021, 14:52
Theta a ales City Gate pentru sediul său central din România

„Încă un lider al pieței locale alege City Gate ca sediu central, ceea ce pentru GTC România înseamnă o continuare a seriei de contracte de închiriere de succes. Decizia confirmă, încă o dată, reputația noastră deja consacrată în segmentul spațiilor de birouri din București. Suntem încântați să avem alături de noi Theta,  o companie renumită, și suntem  onorați  de încrederea acordată. Am fost plăcut surprinși de rapiditatea procesului decizional arătat de noul nostru chiriaș în asigurarea unei locații de primă clasă pentru afacerea și angajații săi. De asemenea, aș dori să mulțumesc echipei CEE Estate, precum și Knight Frank România pentru sprijinul acordat în această tranzacție. Se spune că „nu există un loc mai bun ca acasă” și sper că Theta se va simți așa în City Gate, având o colaborare pe termen lung și reciproc avantajoasă”, a spus Ziv Gigi, Director General al operațiunilor GTC din România.

La un an și jumătate de la începutul pandemiei de Covid-19, tot mai multe companii încep să ia în calcul revenirea la birou, pe măsură ce angajații devin mai interesați să lucreze de la sediu, decât de acasă. Profesioniștii caută un spațiu liniștit, cu dotări la cele mai înalte standarde, care să le confere siguranță, relaxare, dar și posibilitatea de a își desfășura activitatea în aer liber.

Locația foarte bine poziționată, designul interior modern și diversitatea facilităților de relaxare și entertainment au reprezentat factori decisivi pentru Theta în alegerea City Gate pentru biroul din București. Theta va ocupa o suprafață de peste 1.000 mpîntr-un spațiu modern de birouri din Turnul de Sud al City Gate, pe o perioadă de 5 ani.

„Suntem foarte bucuroși să anunțăm mutarea sediului nostru central și a showroom-ului principal în City Gate South Tower. Credem că sinergia dintre clădirea reprezentativă City Gate și calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim vor duce la o experiență de succes, pentru clienții și angajații noștri”,  adaugă Florin Gheorghe, CEO Theta România.

Theta face parte din Intermedio General Group, companie ce activează în industria de mobilier de uz rezidențial și instituțional. Din 2008, Theta este unul dintre liderii de piață din Europa de Est, cu peste 11 ani de experiență în producția de obiecte de mobilier personalizate și renovări de top, oferind servicii de design interior de calitate superioară și soluții de tip fit-out pentru peste 1.500 de clienți.

Theta a oferit consultanță și a livrat design de ultimă generație pentru spații însumând 300.000 mp pentru 882 de birouri, 112 spații HoReCa și 504 spații comerciale și rezidențiale.

Te-ar mai putea interesa și
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului contraceptiv, dacă o femeie tânără doreşte acest lucru....
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Ministrul apărării polonez Wladyslaw Kosiniak-Kamysz a anunţat că ţara sa este pregătită să ajute Ucraina să repatrieze ...
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
Prime Kapital a inaugurat astăzi, 25 aprilie, deschiderea celui mai nou mall din Pitești, județul Argeș. Investiția ...
Mierlea, InfoCons: Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu se comite o infracţiune
Mierlea, InfoCons: Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu se comite o infracţiune
Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu comiteţi o infracţiune, pentru că orice transmitere ...