1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 28 º

News

Timiş: USL acuză PDL că oferă bani proprietarilor unor imobile pentru a afişa materiale cu candidaţi

Reprezentanţii PSD şi ai PNL Timiş au acuzat, vineri, PDL că oferă proprietarilor unor imobile din comunele din judeţ sume cuprinse între 50 şi 300 de lei pentru a afişa, în fereastră, materiale electorale cu candidaţii partidului şi că listele electorale conţin persoane decedate.

08 iun, 2012 | Mediafax

Preşedintele TSD Timiş, Cătălin Tiuch, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că PDL oferă sume cuprinse între 50 şi 300 de lei unor proprietari de imobile din comunele din judeţul Timiş, pentru a afişa, în fereastră, pliante sau afişe electorale cu candidaţii partidului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Suntem informaţi că în mai multe localităţi din Timiş s-au oferit sume cuprinse între 50 şi 300 de lei pentru a pune afişe cu PDL în fereastra casei", a spus Tiuch.

Sorin Supuran, reprezentant al PNL, a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că listele electorale conţin persoane decedate şi că singurul vinovat de acest fapt este PDL, deoarece acest partid a organizat alegerile.

"Suntem informaţi de alte tentative de fraudă la nivel de judeţ. Listele electorale conţin persoane decedate sau care nu mai domiciliază în localitate", a declarat Supuran.

În replică, PDL spune că aceste acuzaţii sunt nefondate şi îndeamnă USL să sesizeze instituţiile abilitate.

"USL Timiş se pliază perfect pe strategia naţională a USL şi anume aceea de a arunca pe piaţă fel de fel de lucruri şi informaţii nesusţinute de argumente şi dovezi. Nu ştiu la ce se refară cei de la USL, dacă au dovezi să sesizeze instituţiile abilitate", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al PDL Timiş, Oana Gaita.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO