Tinerii de la EFdeN caută colegi pentru competiția Solar Decathlon 2021

Andrada Ghira - joi, 04 mart. 2021, 12:38
Tinerii de la EFdeN caută colegi pentru competiția Solar Decathlon 2021

EDdeN va reprezenta pentru a treia oară România la competiția mondială a caselor sustenabile, Solar Decathlon, și caută tineri dornici de afirmare.

Anul acesta, EFdeN se pregătește pentru cea de-a treia ediție a concursului internațional, dar și pentru lansarea unui nou proiect propriu, pentru care recrutează persoane dornice să li se alăture.

Ce caută EFdeN

Se caută tineri pentru participarea la proiectarea și construirea unei case solare pentru cea mai mare competiție. Tinerii au șansa să se implice într-un proces unitar ce se întinde pe o perioadă de un an jumătate în care vor începe prin etapele de research și proiectare. Se va trece apoi la etapele de pregatire șantierului și construcție. O dată la construcția prototipului de casă în România, și mai apoi în doar 15 zile în cadrul competiției. EFdeN persoane pentru design de interior, pentru instalații electrice, arhitectură, instalații mecanice, coordonare și organizare șantier, dar și coordonator automatizare.

Sau se pot implica în dezvoltarea unui mic oraș al viitorului în jurul celor două case solare. Este vorba de casa EFdeN 4C de la competiția SDE Versailles 2014 și casa EFdeN Signature de la competiția SDME Dubai 2018, amplasate în campusul Facultății de Instalații,  Universitatea Tehnică de Construcții București. EDdeN caută specialiști în arhitectură și  energii regenerabile, automatizări, peisagism.

Se mai caută tineri pentru implicarea în departamentele de Resurse Umane, Comunicare sau Securitatea Muncii.

DETALII COMPLETE AICI 

CLICK AICI pentru formularul de înscirere.

Ce este Solar Decathlon Europe

EFdeN a reprezentat România la edițiile Solar Decathlon de la Versailles (2014) şi Dubai (2018), alături de reprezentanții mai multor țări.

Competiția Solar Decathlon Europe 2021 este prima care are o temă urbană dedicată și se concentrează pe găsirea de soluții la problemele orașelor moderne. Scopul principal al competiției este revitalizarea și modernizarea clădirilor existente. Toate acestea prin transformarea acestora în spații eficiente energetic și sustenabile, mai ales că orașele sunt responsabile de 75% din consumul de energie și 80% din emisiile de CO2 la nivel global. Optimizarea acestora reprezintă un obiectiv foarte important, în contextul schimbărilor climatice, la nivel european și nu numai.

Competiția se va desfășura în august – septembrie 2021, la Wuppertal, Germania, unde echipa de studenți români va concura alături de alte 17 echipe din 10 țări, din Europa și Asia. 

Te-ar mai putea interesa și
Ce se întâmplă cu leul în această dimineaţă – curs valutar interbancar 14.04.2021
Ce se întâmplă cu leul în această dimineaţă – curs valutar interbancar 14.04.2021
Euro rămâne aproape de maximul istoric atins în faţa leului pe 31 martie 2021. ...
Lista de expresii pe care companiile nu trebuie să le folosească în niciun mesaj publicitar. Amenzile ajung la 60.000 de lei
Lista de expresii pe care companiile nu trebuie să le folosească în niciun mesaj publicitar. Amenzile ajung la 60.000 ...
Companiile riscă amenzi de până la 60.000 de lei în cazul în care folosesc în mesajele lor publicitare, inclusiv pe ...
CNAIR contractează servicii de pază pe autostrăzi, de 115 milioane de lei
CNAIR contractează servicii de pază pe autostrăzi, de 115 milioane de lei
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat de la începutul anului patru licitații pentru contractarea ...
Ministerul Transporturilor propune exproprieri suplimentare pentru A0 Sud și Drum Expres Brăila – Galați
Ministerul Transporturilor propune exproprieri suplimentare pentru A0 Sud și Drum Expres Brăila – Galați
Ministerul Transporturilor a inițiat două proiecte pentru exproprieri suplimentare pe lotul 2 din Autostrada de Centură ...