TIP & CASH celebrează 7 ani cu un pariu câștigător

TIP & CASH este primul operator de pariuri sportive din România care a introdus conceptul de terminale self-service în 2015, odată cu lansarea sa în piață. Astăzi, brandul operează peste 700 de terminale de pariuri sportive, care sunt prezente atât în agențiile proprii, cât și în asociere cu o rețea extinsă de parteneri. Pentru a marca cei 7 ani de pariuri și parteneriate de încredere, TIP & CASH a lansat o campanie aniversară cu premii lunare generoase, care aduce beneficii atât clienților, cât și partenerilor săi.
Ion Dobreanu - mie, 27 iul. 2022, 12:24
TIP & CASH celebrează 7 ani cu un pariu câștigător

Pariurile sportive reprezintă, la nivel mondial, între 30-40% din piața globală a jocurilor de noroc. Statisticile au arătat că, anul trecut, regularitatea pariurilor sportive a crescut cu 80%. Având în vedere apetitul tot mai ridicat al jucătorilor de a beneficia de acest tip de divertisment, marile brand-uri caută în permanență oportunități prin care să le extindă experiența într-un mod cât mai plăcut și atractiv. Oferta de pariuri TIP & CASH este variată și conține o gamă largă de sporturi. Pentru fiecare sport se pot selecta pariuri simple și/sau sistem, complexitatea acestor opțiuni fiind disponibilă și pentru evenimentele LIVE. De asemenea, este disponibilă și varianta clasică de plasare a biletului de pariere, direct la casierie.

În cei 7 de ani de experiență pe piața de pariuri sportive din România, brandul a reușit să acopere piața la nivel național atât prin intermediul agențiilor proprii, cât și prin prezența terminalelor de pariere în toate sălile de jocuri ADMIRAL. Având la bază know-how-ul și experiența grupului NOVOMATIC, strategia de extindere a brandului TIP & CASH s-a concentrat, în special, pe dezvoltarea de parteneriate de încredere. Anul acesta, brandul a reușit cu succes să acopere peste 80 de orașe la nivel național, cu peste 350 de agenții proprii și partenere.

Parteneriatele, un pariu câștigător pentru business

Ultima perioadă a fost o provocare pentru multe companii, însă datele arată că industria francizelor se bucură de succes mai mult ca oricând. După aproape doi ani de incertitudine economică, tot mai mulți antreprenori continuă să își urmărească visurile și preiau controlul asupra destinului prin deținerea unei afaceri. Alegerea unui brand de franciză ajută la atenuarea unora dintre temerile și necunoscutele de a începe un nou concept de la zero. Astfel, o companie consacrată reprezintă soluția ideală și sigură, pentru că poate oferi partenerilor săi o estimare a investițiilor inițiale și în curs de desfășurare, modalități de a găsi și păstra angajați, echipamente, branding și activități de marketing care stimulează creșterea profitului și, cel mai important, un model de afaceri care a fost deja testat.

Parteneriatele reprezintă un adevărat catalizator al energiilor antreprenoriale, dar și o activitate ce presupune eforturi permanente, dedicare, empatie și talentul de a lucra cu oamenii. Specialiștii TIP & CASH oferă chiar și celor mai mici antreprenori șansa de a conduce o franciză de succes cu riscuri minime și cu cea mai avantajoasă ofertă de pe piață: 50% profit. Mai multe detalii despre oferta completă pentru parteneriate puteți afla la adresa: [email protected].

Biletele de pariu necâștigătoare se înscriu în competiția pentru un MARE VIS

Un alt avantaj important este că partenerii beneficiază de recunoașterea mărcii și de promovare gratuită, prin integrarea în campaniile de marketing organizate la nivel național.

Cu ocazia aniversării, brandul de pariuri sportive TIP & CASH marchează succesul prin lansarea unei campanii publicitare la care participă toate biletele de pariu necâștigătoare cu miza minimă de 25 de lei, plasate la oricare terminal TIP & CASH din țară și înregistrate pe site, pe parcursul a 7 luni. Premiile oferite constau în premii cash lunare și Marele Premiu, un apartament la mare. Un simplu pariu, o MARE șansă!

Cei care doresc să răspundă provocării lansate de TIP & CASH și doresc să parieze pe un mare vis, pot descoperi mai multe detalii despre mecanismul campaniei și premiile generoase oferite, pe site-ul oficial, dar și în agențiile proprii sau la parteneri. Campania Publicitară se desfășoară în perioada 01.07.2022 – 08.02.2023.

Despre NOVOMATIC România

NOVOMATIC România, parte din Grupul NOVOMATIC (una dintre cele mai mari companii de tehnologie a jocurilor de noroc din lume), funcționează cu succes pe piața din România de peste 32 de ani. Brand-ul TIP & CASH este brandul de pariuri sportive din cadrul grupului care oferă clienților tradiționali experiența pariurilor direct la terminale. Portofoliul NOVOMATIC Romania cuprinde, de asemenea, renumitul brand ADMIRAL, care este prezent la nivel național cu peste 70 de săli de jocuri de noroc.

Pentru cei care preferă să se bucure de o experiență extinsă a jocurilor de noroc preferate și în online, NOVOMATIC România operează și platforma admiral.ro, care aduce clienților oferte generoase și multiple beneficii.

Te-ar mai putea interesa și
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Cele mai mari progrese pe șantierele de autostrăzi au fost înregistrate în martie pe primele două loturi ale A7 Ploiești - Buzău, potrivit raportărilor lunare oficiale. Alături de Coni și......
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Ecofinance, o companie de tehnologie financiară care operează sub marca de consum CreditPrime în România, a înregistrat ...
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții guvernamentale americane
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții ...
Statele Unite au anunţat marţi o nouă serie de sancţiuni împotriva Iranului care vizează "două companii şi patru ...
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Activista pentru climă Greta Thunberg va fi trimisă din nou în judecată pentru că nu a respectat un ordin al Poliţiei ...