Tipografia Rottaprint: ProduCţia de etichete pentru produse dezinfectante a crescut de patru ori

Rottaprint, tipografie flexografică producătoare de etichete autoadezive și ambalaje flexibile din România, anunţă că producția de etichete pentru produsele dezinfectante a crescut de patru ori față de aceeași perioadă a anului trecut, în contextul pandemiei provocate de noul coronavirus.
Lidia Neagu - joi, 26 mart. 2020, 10:53
Tipografia Rottaprint: ProduCţia de etichete pentru produse dezinfectante a crescut de patru ori

Din datele centralizate de companie, comenzile pentru anumite produse din industria alimentară precum preparate din carne, lactate și panificație au crescut semnificativ. În ansamblu, compania a înregistrat dublări ale volumului total de comenzi în această perioadă față de perioada similară din 2019, pe fondul cererii accelerate din partea comercianților.

Reprezentanții Rottaprint transmit că monitorizează cu atenție necesitățile de primă urgență din piață în această perioadă și livrează cu prioritate etichete pentru produse din categoria dezinfectanților. Totodată, compania menține o comunicare permanentă cu clienții și partenerii și depune toate eforturile necesare pentru a livra toate celelalte comenzi în timp util. Acest lucru este posibil și datorită procesului de optimizare al producției și a investițiilor făcute pe parcursul anului trecut în utilaje și echipamente, care acum sunt folosite la capacitate maximă.

Pentru a își proteja angajații și a satisface cererea foarte mare din partea clienților în condiții optime și sigure, Rottaprint a introdus o serie de măsuri de igienă suplimentare și de siguranță împotriva răspândirii COVID-19, încă de la sfârșitul lunii februarie, înainte de a fi declarată pandemia, limitând accesul persoanelor străine în companie și implementând politici stricte de predare sau preluare a materiilor prime și a produselor. De asemenea, compania se află într-un proces permanent de comunicare și de susținere internă a beneficiilor respectării regulilor și bunelor practici de prevenție în rândul personalului pentru a putea evita din timp orice posibil risc. Astfel, pe lângă informările regulate, angajații au primit dezinfectante (inclusiv cei care lucrează de acasă), mânuși și măști faciale.

„Aplicăm cu foarte multă responsabilitate măsurile interne de siguranță și, chiar dacă acestea ne consumă mai mult timp pentru a le implementa, mulțumită sistemului nostru de organizare internă Kaizen, operațiunile companiei funcționează în parametrii normali și protejează fiecare membru al echipei Rottaprint. Observăm o creștere semnificativă a solicitărilor pentru anumite produse, în special pentru dezinfectanți și pentru cele alimentare, creștere previzbilă în contextul răspândirii noului coronavirus. Suntem foarte atenți la nevoile clienților în această perioadă și încercăm pe cât posibil să oferim prioritate produselor de maximă necesitate în piață în acest moment pentru a nu se crea dezechilibre și a putea face față cererii. În același timp, facem tot ceea ce este necesar pentru a livra în timp util toate celelalte comenzi, menținând în permanență o comunicare activă cu partenerii noștri”, a declarat Cristi Nechita-Rotta, director general Rottaprint.

De cealaltă parte, potrivit reprezentanților companiei, în această perioadă, cererea pentru produsele promoționale, indiferent că erau adresate unor promoții legate de alimente sau de anumite evenimente, a scăzut substanțial.

Rottaprint este cea mai mare tipografie flexografică producătoare de etichete autoadezive și ambalaje flexibile din România. Cu o experiență de 29 ani, compania cu sediul în Apahida, judeţul Cluj, deține în prezent patru centre logistice în România: Timișoara, Brașov, Ilfov, Pașcani și două centre logistice în Ungaria și Germania, în care lucrează peste 270 de angajați. În 2019, Rottaprint a livrat produse în 11 țări din Europa, Asia și Statele Unite ale Americii.

Te-ar mai putea interesa și
Ford estimează că va înregistra rezultate financiare bune în trimestrul doi, peste prognozele inițiale
Ford estimează că va înregistra rezultate financiare bune în trimestrul doi, peste prognozele inițiale
Ford Motor a anunţat joi că o îmbunătăţire a afacerii sale auto va ajuta compania să raporteze câştiguri operaţionale ajustate peste propriile sale estimări, în trimestrul doi din 2021,......
AFM va suplimenta cu 20 de milioane de lei bugetul Programului Rabla Plus
AFM va suplimenta cu 20 de milioane de lei bugetul Programului Rabla Plus
Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) va suplimenta cu 20 milioane de lei bugetul alocat persoanelor fizice în cadrul ...
First Bank va încasa cecurile emise de Trezoreria Statelor Unite
First Bank va încasa cecurile emise de Trezoreria Statelor Unite
First Bank a anunțat joi prin intermediul unui comunicat că, începând din această lună, va diversifica serviciul de ...
Forty Management a rambursat creditul de 10 milioane de euro luat de la Banca Transilvania în 2019
Forty Management a rambursat creditul de 10 milioane de euro luat de la Banca Transilvania în 2019
Dezvoltatorul Forty Management a vândut toate apartamentele din proiectul Central District 4 Elemente, la care lucrările ...