1EUR = 4.7794 RON | Bucureşti 5 º

Companii

Ţiriac Leasing a finanţat în primele nouă luni bunuri de 31 milioane euro

Ţiriac Leasing a finanţat în primele nouă luni bunuri în valoare de 31 milioane de euro, în creştere cu 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, 95% fiind autovehicule noi şi rulate, pe fondul unei strategii de dezvoltare a companiei bazate pe finanţarea portofoliului în domeniul auto.

03 dec, 2013 | Mediafax

Autoturismele reprezintă trei sferturi din valoarea totală a finanţărilor acordate în perioada ianuarie-septembrie, potrivit unui comunicat al companiei, parte a Grupului Ţiriac.

Numărul contractelor de leasing nou încheiate a avansat în primele nouă luni cu 4%, la 1.117 finanţări aprobate, iar portofoliul în sold a ajuns la 62 milioane euro, în urcare cu 10% faţă de perioada similară din 2012.

"Creşterea a venit ca urmare a unei strategii susţinute de dezvoltare a companiei, iniţiată în urmă cu patru ani, care se axează, în principal, pe finanţarea portofoliului în domeniul auto. Acesta reprezintă în continuare un procent semnificativ al activităţii noastre, în ciuda contextului general sensibil. Totodată, din dorinţa de a oferi soluţii în diverse domenii, compania noastră asigură şi finanţare de echipamente în domeniile industriilor, agriculturii şi construcţiilor", a declarat în comunicat directorul general al companiei, Mircea Dihel.

Firma a finanţat în acest an autoturisme, vehicule comerciale şi de transport persoane de la 29 mărci auto, precun Hyundai, Ford, Dacia, Volkswagen, Mitsubishi, Mercedes-Benz sau Land Rover.

Ţiriac Leasing este membră a Asociaţiei Societăţilor Fianciare - ALB România, organizaţie care reprezintă peste 95% din piaţa locală de leasing.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO