TMK-Artrom Slatina va deschide în SUA o companie dedicată vânzării de ţevi industriale

Consiliul de Administraţie (CA) al TMK-Artrom Slatina a aprobat înfiinţarea în SUA a unei companii comerciale, denumită TMK Industrial Solutions LLC, cu un capital social iniţial de 1.000 de dolari, potrivit unei informări a companiei publicată joi pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB), potrivit Agerpres.
Economica.net - joi, 12 mai 2016, 17:57
TMK-Artrom Slatina va deschide în SUA o companie dedicată vânzării de ţevi industriale

Noua societate va avea ca unic asociat TMK-Artrom Slatina, iar sediul său operaţional va fi în Houston, Texas.

TMK Industrial Solutions LLC a fost înregistrată în data de 26 aprilie 2016 şi va activa începând cu 1 iunie 2016 ca agent comercial pentru promovarea şi vânzarea ţevilor industriale produse de companiile TMK pentru piaţa americană.

Scopul acestei investiţii este dezvoltarea unui sistem de vânzări specializat în ţevi industriale în piaţa americană care să ducă la creşterea cifrei de afaceri a companiei în acest domeniu, potrivit documentului citat.

TMK Industrial Solutions LLC va fi administrată de un consiliu director (administratori), format din trei persoane: Adrian Popescu, preşedinte, membru extern, Michael Christopher, membru intern activând ca şi director general, şi Andrey Parkhomchuk, membru extern.

TMK-Artrom Slatina va pune la dispoziţia noii societăţi, în calitate de asociat unic, o sumă totală de până la 250.000 de dolari pentru finanţarea necesităţilor de capital circulant, prima dotare şi alte necesităţi legate de înfiinţarea şi funcţionarea TMK Industrial Solutions LLC.

Totodată, Consiliul de Administraţie a decis împuternicirea lui Adrian Popescu, director general al TMK-Artrom Slatina, să îndeplinească toate formalităţile legale pentru înfiinţarea firmei ce va activa în SUA.

TMK-Artrom Slatina este o societate comercială care are ca principal obiect de activitate producţia de ţevi din oţel fără sudură. Compania produce ţevi din oţel fără sudură din oţel carbon, slab aliat, cu o capacitate anuală de producţie de 220.000 tone.

Ţevile sunt produse prin laminare la cald şi/sau tragere la rece, iar gama dimensională oferită este cuprinsă între 20 – 244,5 milimetri diametru exterior şi perete cuprins între 2 şi 60 milimetri. Peste 80% din vânzările TMK-Artrom sunt realizate în afara României în Europa, SUA, Turcia, Africa de Nord şi Orientul Mijlociu. Furnizorul de materie primă este TMK Reşiţa, producător de ţiglă, profile rotunde şi bloom prin procedeul de turnare continuă cu o capacitate anuală de 450.000 tone oţel.

Te-ar mai putea interesa și
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei culturi a integrității și vigilenței în rândul angajaților. Conform......
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Ministerul Agriculturii doresc să legifereze importurile ...