Toate produsele bancare sunt accesibile acum pe noul site al CEC Bank

CEC Bank își continuă expansiunea digitală prin relansarea site-ului www.cec.ro, cu un design modern și funcționalități adaptate tendințelor din piață: acces la produse bancare online, simulatoare pentru credite, transparență totală în privința costurilor.
Gabriela Ţinteanu - mar, 27 iul. 2021, 13:07
Toate produsele bancare sunt accesibile acum pe noul site al CEC Bank

Lansarea noului site face parte din strategia de afaceri a CEC Bank, care pune accent pe digitalizare și pe dezvoltarea modelului de afaceri hibrid, în care produsele și serviciile bancare pot fi accesate atât online, cât și prin rețeaua teritorială – cea mai mare din țară, cu peste 1.000 de unități bancare.

Pentru dezvoltarea noului site, banca a folosit platforma open source Drupal, ceea ce a permis implementarea proiectului cu costuri reduse și a apelat la specialiști IT români: REEA din Târgu Mureș – o companie cu acționariat autohton.

Furnizorul a fost ales pe baza expertizei de peste 16 anicu platforma Drupal, pentru clienți din țară și din străinătatedar șidatorită echipei experimentate, cu contribuții inclusiv la nivelul core-ului open-source. Site-ul a fost dezvoltat într-un timp record: mai puțin de 3 luni.

În contextul în care internetul a devenit principala sursă de informații pentru achizițiile importante, CEC Bank și-a propus să-și îmbunătățească prezența online, iar site-ul www.cec.roeste principalul punct de contact, de informare și a devenit un canal de contractare a produselor bancare – prin magazinul online CEC_IN.

În contextul pandemiei, interesul pentru produse bancare online a crescut accelerat:

  • Numărul de utilizatoriMobile Banking ai CEC Bank și volumul tranzacțiilor s-au triplat de la începutul pandemiei.
  • Pe site-ul cec.ro, traficul de pe dispozitivemobile și tablete a ajuns la o pondere de circa 75%, de la mai puțin de 60% înainte de pandemie.
  • Numărul de căutări pentru credite online, la nivelul pieței, s-a dublat.

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și cu active de peste 44,4 miliarde lei, la sfârșitul lui iunie 2021.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească și oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și magazinul virtual CEC_IN – unde pot fi accesate produse și servicii bancare 100% online.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro.

REEA are în prezent circa 180 de angajați și în 2020 a avut o cifră de afaceri de aproximativ 26 de milioane de lei. Este o agenție digitală full-service, cu know-how și expertiză în dezvoltarea de aplicații web și mobile customizate, folosind cele mai recente tehnologii și produse open-source de pe piață. Compania are un portofoliu de clienți care include atât IMM-uri, cât și companii mari – din banking, energie, food, din țară și din străintătate.REEA este investitor și partener tehnologic pentru startup-uri diverse din zona tehnologiei, gamingului și susține,de peste 15 ani, diferite inițiative culturale, sportive și sociale.

Te-ar mai putea interesa și
Florin Cîţu: Lockdown-ul nu a ajutat deloc, doar întârzie lucrurile. Vaccinarea – singura soluţie
Florin Cîţu: Lockdown-ul nu a ajutat deloc, doar întârzie lucrurile. Vaccinarea – singura soluţie
Lockdown-ul nu a ajutat deloc la nimic, doar întârzie lucrurile, consideră premierul Florin Cîţu, care spune că soluţia cea mai bună pentru depăşirea pandemiei de COVID-19 este vaccinarea....
INSP: 1.530 de cazuri COVID-19 cu varianta Delta, confirmate până pe 19 septembrie
INSP: 1.530 de cazuri COVID-19 cu varianta Delta, confirmate până pe 19 septembrie
Institutul Naţional de Sănătate Publică informează marţi că, până la data de 19 septembrie, au fost confirmate 1.530 ...
Florin Cîţu anunţă reluarea sprijinului pentru părinţi în cazul închiderii şcolilor din cauza COVID-19
Florin Cîţu anunţă reluarea sprijinului pentru părinţi în cazul închiderii şcolilor din cauza COVID-19
 Premierul Florin Cîţu a anunţat, marţi, că sprijinul financiar pentru părinţii care sunt nevoiţi să stea cu copiii ...
ASF face angajări. Cum arată candidatul ideal pentru postul scos la concurs?
ASF face angajări. Cum arată candidatul ideal pentru postul scos la concurs?
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) anunță că scoate la concurs un post de Specialist piețe reglementate în ...