Tocmai.ro se închide în aprilie, anunţurile se mută pe Olx.ro

Anunţurile publicate pe platforma online Tocmai.ro vor fi mutate pe Olx.ro din 30 martie, ca urmare a  achiziţionării operaţiunilor Sibmedia Interactiv de către grupul sud-african Naspers. 
Economica.net - vin, 13 mart. 2015, 10:02
Tocmai.ro se închide în aprilie, anunţurile se mută pe Olx.ro

„Ca urmare a achiziţionării operaţiunilor Sibmedia Interactiv (proprietarul tocmai.ro, societate controlată în proporţie de 95% de Schibsted Classified Media din Norvegia, n.r.) de către Naspers (proprietarul olx.ro, n.r.), olx.ro va derula, începând cu data de 13 martie a anului curent, procesul de migrare a anunţurilor de pe tocmai.ro pe olx.ro. Prima etapă este reprezentată de o campanie de comunicare cu utilizatorii ambelor platforme pentru a veni în întâmpinarea posibilelor neclarităţi. Totodată, în această perioadă, utilizatorii tocmai.ro îşi pot da acordul pentru migrarea anunţurilor pe olx.ro”, se arată într-un comunicat al olx.ro. 

CITEŞTE ŞI tocmai.ro a fost cumpărat de sud-africanii care deţin eMag

 Anunţurile active şi inactive ale utilizatorii care au fost de acord cu noii Termeni si Condiţii ai Tocmai.ro vor fi mutate automat pe Olx.ro. Anunţurile active vor intra pe fluxul normal al unui anunţ pe OLX.ro: moderare, validare şi afişare pe site. Anunţurile inactive se vor regăsi în contul de pe OLX.ro cu statusul: dezactivat.

Cei care nu au un cont pe Olx.ro, vor avea unul creat automat în momentul migrării, pe aceeasi adresa de email pe care ai folosit-o pe tocmai.ro.

Utilizatorii Tocmai.ro mai pot publica anunţuri până pe 18 martie. Toate anunturile se vor regăsi şi pe OLX.ro în momentul migrării. 

„Mesajele tale de pe tocmai.ro vor ramane aici, nu vor fi mutate o data cu contul pe OLX.ro. Daca ai vorbit cu cineva anume si vrei sa pastrezi legatura sau ai informatii care te-ar putea interesa pe viitor, iti recomandam sa intri in contul tau chiar acum si sa salvezi ce te intereseaza. Poti stabili sa te regasesti cu anumiti cumparatori sau vanzatori pe OLX.ro chiar de acum, pentru a va continua colaborarea”, se mai arată în anunţul companiei. 

Te-ar mai putea interesa și
Anunţ despre când vor ajunge pensiile de Paşte. Şeful Poştei: Până de sărbători putem livra pensiile. Depinde când ne intră banii în conturi
Anunţ despre când vor ajunge pensiile de Paşte. Şeful Poştei: Până de sărbători putem livra pensiile. Depinde când ...
Poşta Română poate distribui pensiile înainte de sărbătorile pascale, dar procesul depinde de data la care compania primeşte banii, a declarat, miercuri, directorul general al operatorului......
UE pune lupa, din nou, pe China. Autorităţile europene încep o anchetă privind piaţa chineză a dispozitivelor medicale
UE pune lupa, din nou, pe China. Autorităţile europene încep o anchetă privind piaţa chineză a dispozitivelor medicale
Uniunea Europeană a deschis miercuri o anchetă privind piaţa publică chineză a dispozitivelor medicale, suspectând ...
Jumătate dintre companiile imobiliare din Europa Centrală se aşteaptă la o creştere a investiţiilor. În România, se temperează activitatea în piaţa de birouri – studiu
Jumătate dintre companiile imobiliare din Europa Centrală se aşteaptă la o creştere a investiţiilor. În România, ...
Jumătate dintre companiile imobiliare din Europa Centrală (49%) estimează că investiţiile în domeniu vor creşte în ...
Grindeanu, despre constructorul Podului de la Brăila: Se joacă cu focul!
Grindeanu, despre constructorul Podului de la Brăila: Se joacă cu focul!
Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu i-a transmis miercuri un avertisment public constructorului Podului de la Brăila, ...