Tommy Hilfiger și Calvin Klein își vor deschide sâmbătă magazine în interiorul Fashion House Outlet Centre Militari

Ion Dobreanu - joi, 11 mart. 2021, 16:39
Tommy Hilfiger și Calvin Klein își vor deschide sâmbătă magazine în interiorul Fashion House Outlet Centre Militari

Fashion House Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din sectorul de outleturi la nivel european, a anunțat joi că Tommy Hilfiger și Calvin Klein își vor deschide magazine în cadrul Fashion House Outlet Centre Militari, pe o suprafață de aproximativ 350 de metri pătrați.

Magazinele celor două celebre branduri americane vor oferi clienților o gamă largă de articole vestimentare premium, cu reduceri de cel puțin 30% din prețul inițial, la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, destinate atât femeilor, cât și bărbaților.

Magazinele Tommy Hilfiger și Calvin Klein își vor întâmpina primii clienți la Fashion House Outlet Center Militari sâmbătă, 13 martie, în aceeași zi în care unitatea va organiza campania Super Outlet Shopping Day, care aduce reduceri de până la 90% în magazinele participante.

Fondat în 1985, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai importante branduri de fashion din lume, recunoscut pentru modul unic prin care a adus la viață “spiritul American cool”. Ghidat de pasiunea pentru idei îndrăznețe, brandul Tommy Hilfiger a devenit sinonim cu stilul american ce include paleta de culori roșu, alb și albastru. De peste 35 de ani, Tommy Hilfiger oferă stil și calitate premium consumatorilor din întreaga lume.

Calvin Klein este un brand premium care s-a făcut remarcat pe plan mondial prin ideile îndrăznețe și o estetică rafinată. Fondat în 1968, la New York, brandul Calvin Klein ridică elementele esențiale de zi cu zi la un statut iconic, fiind sinonim cu luxul. Abordarea minimalistă a designului și conexiunea cu arta și cultura, îl fac recognoscibil de peste 50 de ani.

„Tommy Hilfiger și Calvin Klein sunt două dintre cele mai renumite branduri premium din lume și suntem extrem de mândri că ambele mărci ne-au ales ca partener puternic pentru extinderea și optimizarea rețelelor lor de distribuție în Capitală. Deschiderea acestor magazine demonstrează, în continuare, că businessul de tip outlet are un potențial mare de creștere în România. Cu numărul substanțial de noi branduri premium, care oferă reduceri zilnice de până la 70%, pe tot parcursul anului, și o creștere constantă a interesului clienților pentru cumpărăturile din outlet, ne așteptăm ca 2021 să fie un an promițător”, a declarat Cornelia Nicolae, Director de Operațiuni Retail al Grupului Fashion House în România.

Acordurile recente cu Tommy Hilfiger și Calvin Klein demonstrează efortul constant al Fashion House Group de a asigura un portofoliu extins și variat de branduri. Doar în ultimele șase luni, opt branduri renumite s-au alăturat Fashion House Outlet Center Militari: Cacharel, United Colors of Benetton, Liu Jo, Decimas, Smyk, Numero Uno, Dika și Kigili.

Spațiul total disponibil în Fashion House Outlet Centre Militari depășește 14.000 de metri pătrați, având aproximativ 60 de magazine, cu branduri internaționale și locale. În ultimii 12 ani, centrul outlet și-a extins constant portofoliul de branduri, oferind cumpărătorilor români produse de calitate, cu reduceri zilnice de până la 70%, pe tot parcursul anului.
Printre brandurile prezente în centru se numără: adidas, Puma, Sizeer, Otter, Diesel, US Polo, Under Armour, English Home, Levi`s, Lee Cooper-TimeOut-KVL, Factory Outlet, Colin`s, Marc O`Polo, Guess, Desigual, Cacharel, Triumph și Tom Tailor.

Grupul lucrează la deschiderea unui al doilea centru outlet în București – Fashion House Pallady, amplasat la ieșirea pe autostrada A2. Noul outlet va găzdui peste 60 de magazine, o zonă de joacă pentru copii, restaurante și aproximativ 300 de locuri de parcare, pe care vizitatorii le vor putea folosi gratuit. Fashion House Pallady se va deschide în vara acestui an.

 

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
CFR: Noul „Mers al Trenurilor” intră în vigoare din 12 decembrie 2021
CFR: Noul „Mers al Trenurilor” intră în vigoare din 12 decembrie 2021
Societatea CFR Călători anunță că, începând cu data de 12 decembrie 2021, intră în vigoare noul „Mers al Trenurilor ...
Agricover lansează platforma de agricultură digitală Crop360
Agricover lansează platforma de agricultură digitală Crop360
Compania Agricover, liderul pieței de agribusiness din România, a anunțat marți că lansează platforma specializată ...
Companiile Bang & Olufsen și Cisco lansează căștile Bang & Olufsen Cisco 980, concepute pentru modul de lucru hibrid
Companiile Bang & Olufsen și Cisco lansează căștile Bang & Olufsen Cisco 980, concepute pentru modul de lucru ...
Bang & Olufsen și Cisco au decis să vină în întâmpinarea unei nevoi generate de lucrul în sistem hibrid pentru căști ...