1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

News

Cele mai proaste smartphone-uri din lume. TOP 3

Aproape în fiecare lună producătorii de smartphone-uri lansează câte un model, dar nu mereu acestea se ridică la aşteptările publicului. Aşa a apărut topul celor mai proaste trei smartphone-uri din lume.

06 oct, 2012 | Economica.net

Sony Ericsson Xperia Play

Poţi naviga pe internet dar experienţa nu este tocmai una plăcută din cauza rezoluţiei slabe a ecranului. Modelul Sony Ericsson Xperia Play a fost gîndit ca un dispozitiv de divertisment şi jocuri, dar din cauza memoriei nu poţi stoca prea multe programe sau jocuri.

Motorola Titanium

Modelul deşi este unul ieftin este o ruşine pentru segmentul telefoanelor inteligente. Telefonul are un ecran cu o rezoluţie extrem de slabă, o cameră de doar 3 megapixeli şi un procesor cu o putere de 150 de Mhz. Pentru oamenii de afaceri sau împătimiţii după tehnologie Motorola Titanium nu reprezintă o opţiune.

BlackBerry Bold 9900

Deşi este un telefon foarte scump din seria de top al canadienilor de la RIM, BlackBerry Bold 9900 prezintă foarte multe lipsuri în comparaţie cu smartphone-urile din aceeaşi clasă. Camera nu beneficiază de auto – focus, bateria are o autonomie extrem de mică, iar tastele sunt foarte mici îngreunând semnificativ folosirea acestuia.

Citeste si: Topul celor mai tari telefoane din lume

Citeste si: Telefonul BlackBerry care ar putea să cucerească piaţa

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO