Top 5 cele mai bune creme antirid 2023

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, pielea noastră se subțiază și produce mai puțin colagen și elastină, devenind astfel mai puțin hidratată, ceea ce duce la apariția ridurilor. O bună cremă antirid este soluția perfectă pentru această problemă, deoarece oferă epidermei ingrediente care o ajută să mențină umiditatea în celule, să se regenereze și să se reînnoiască mai bine.
Ion Dobreanu - mar, 21 feb. 2023, 10:16
Top 5 cele mai bune creme antirid 2023

Prin urmare, noi, redacția magazinului online Makeup, am întocmit o listă cu cele mai bune creme antirid pe baza recenziilor clienților reali. Recomandările noastre te vor ajuta să faci cea mai bună alegere pentru cerințele și dorințele tale.

Top creme antirid 2023

1. Avene Ystheal +

Începem clasamentul nostru „Cele mai bune creme antirid 2023” cu o cremă-emulsie destul de ușoară de la Avene, potrivită atât pentru pielea sensibilă, cât și pentru pielea aspră, produsul este versatil – poate fi folosit atât dimineața, cât și seara. Ajută la prevenirea apariției liniilor fine și a ridurilor, precum și a altor semne de îmbătrânire. Conține o mulțime de ingrediente unice care întineresc pielea. În primul rând, conține retinaldehida, care conferă tenului o strălucire sănătoasă și ajută la netezirea ridurilor. Un alt ingredient activ este glicilglicină oleamida – intensifică efectul primei componente, elimină majoritatea toxinelor din epidermă și îi conferă elasticitate. Pe lângă acestea, compoziția conține un antioxidant puternic numit pre-tocoferol, care încetinește procesul de îmbătrânire. Iar apa termală, care are proprietăți excelente de calmare, oferă pielii un plus de catifelare.

Înainte de aplicare, se recomandă curățarea pielii feței cu apă caldă și un săpun blând, non-gras. Produsul nu provoacă reacții alergice, a trecut o serie de teste dermatologice. Este inodor și nu conține parabeni care pot înfunda porii pielii.

Avantaje:

  • hidratează și hrănește perfect pielea;
  • conferă feței o strălucire sănătoasă;
  • previne iritațiile și descuamarea;
  • este absolut sigură pentru pielea sensibilă.

 

Dezavantaje:

  • textura este densă, ceea ce împiedică o bună absorbție.

2. Clinique Superdefense SPF 20 Eye Cream

Crema de la Clinique este un produs destul de scump, dar foarte eficient datorită antioxidanților pe care îi conține, inclusiv vitaminele C și E. Aceste componente oferă o protecție excelentă împotriva radicalilor liberi și reduc daunele vizibile ale epidermei cauzate de expunerea constantă la razele UV. Procesele inflamatorii dispar instant. Produsul se bazează pe cea mai recentă tehnologie, care activează procesele de regenerare ale epidermei, permițându-i acesteia să scape de momentele degenerative legate de vârstă și să lupte singură împotriva agresorilor externi.

Această cremă antirid hidratează perfect suprafața pielii. Compoziția conține un număr mare de extracte naturale care nu permit umidității să părăsească celulele. Compoziția conține exclusiv substanțe hipoalergenice, astfel nu provoacă iritații.

Avantaje:

  • este un remediu universal potrivit pentru toate tipurile de ten;
  • poate fi folosită sub machiaj;
  • protejează pielea de razele solare;
  • cea mai bună cremă de față antirid Clinique mai întâi ascunde, apoi îndepărtează complet cercurile întunecate de sub ochi, face față chiar și ridurilor profunde.

 

Dezavantaje:

  • deoarece are o consistență densă, se distribuie greu pe suprafața pielii;
  • unii utilizatori notează aspectul de strălucire uleioasă și o senzație de strângere.

 

3. BTpeel Anti-age Cream Tripeptide Collagen Complex

Un cocktail de ingrediente diverse demarează procesul natural de reînnoire a pielii. Ca urmare, se manifestă un efect de lifting pronunțat, ridurile sunt reduse, netezite. Pielea începe să producă activ colagen. Produsul hidratează, restabilește, tonifică. Și protejează în mod fiabil împotriva efectelor nocive ale mediului extern – care afectează direct tenul și apariția unor noi riduri.

Compoziție bogată și armonioasă: conține peptide, oligopeptide și tripeptide în combinație cu vitamina E, complex de colagen, acid hialuronic, diverse uleiuri.

Avantaje:

  • compoziție bogată și armonioasă, hidratează, reface, tonifică epiderma.

Dezavantaje:

  • dificil de cumpărat într-un magazin fizic de cosmetice.

 

4. Clarins Multi-Regenerante Extra-Firming Day

Acesta este un complex apărut pe piață în 1978, dar de atunci formula sa a fost supusă unor modificări semnificative. În special, compoziția îmbunătățită sporește producția naturală de colagen, protejează fibrele dermului de enzime și de toți radicalii liberi care pot distruge epiderma. De asemenea, crește cantitatea de vitamina D, oferă terminațiilor nervoase ale pielii o protecție suplimentară, micșorează porii.

Acest complex este alcătuit din două creme antirid – una de zi și una de noapte. Crema de zi poate fi folosită ca bază de machiaj. De asemenea, aceasta face pielea mai fermă și mai elastică și conferă claritate trăsăturilor feței. Crema de noapte previne formarea ridurilor profunde, uniformizează tonul, reînnoiește celulele și protejează pielea de apariția petelor de vârstă. Include trei peptide, care au ca efect stimularea celulelor imunitare ale pielii și activarea terminațiilor nervoase.

Avantaje:

  • nu provoacă reacții alergice;
  • mirosul este ușor, dispare după ce crema este absorbită;
  • este ușor de aplicat;
  • dacă complexul este utilizat în mod regulat, elimină rapid aspectul liniilor fine și al ridurilor.

 

Dezavantaje:

  • trebuie aplicat în mod regulat pentru efecte vizibile;
  • preț ridicat.

 

5. La Roche Posay Redermic R Yeux

Nu e de mirare că acest produs face parte din clasamentul nostru „Cele mai bune creme antirid 2023” – are un preț destul de rezonabil, dar, în același timp, utilizatorii o caracterizează ca un remediu extrem de eficient. Are puterea de a trata rapid atât ridurile superficiale, cât și cele destul de profunde din jurul ochilor, precum și de a reduce aspectul de pigmentare. De asemenea, face pielea mai uniformă. Toate aceste efecte pot fi obținute în mare parte datorită prezenței unui complex lipidic care include retinol pur, cofeină și retinol L.P. Elimină rapid efectele oboselii și ale îmbătrânirii, scapă de cearcăne și de pungile de sub ochi.

Avantaje:

  • se absoarbe instantaneu, fără senzație lipicioasă;
  • consum economic.

 

Dezavantaje:

  • este posibil ca pielea să nu perceapă inițial această cantitate de retinol, așa că crema va trebui să fie folosită mai rar.
Te-ar mai putea interesa și
Continental a început furnizarea pentru Mercedes a sistemului complet CoSmA, care uprinde o unitate centrală de control, transceiver cu tehnologie radio în bandă ultra-largă și software inteligent
Continental a început furnizarea pentru Mercedes a sistemului complet CoSmA, care uprinde o unitate centrală de control, ...
Continental anunță că a început să furnizeze componente și produse importante pentru noul Mercedes-Benz E-Class. Cu soluția de acces bazată pe dispozitive inteligente de la Continental (pe......
Proiecte din domeniul hidrogenului primesc 720 mil. euro de la Comisia Europeană. Niciunul nu este din România
Proiecte din domeniul hidrogenului primesc 720 mil. euro de la Comisia Europeană. Niciunul nu este din România
Comisia Europeană oferă subvenții în valoare de aproximativ 720 de milioane de euro pentru șapte proiecte de hidrogen ...
Papa Francisc, despre comerțul cu arme: E groaznic să câștigi bani din moarte
Papa Francisc, despre comerțul cu arme: E groaznic să câștigi bani din moarte
Papa Francisc a denunţat miercuri industria globală de armament afirmând că este ''groaznic să câştigi bani din moarte'', ...
Poliția britanică a început arestările printre migranții ilegali care urmează să fie expulzați în Rwanda
Poliția britanică a început arestările printre migranții ilegali care urmează să fie expulzați în Rwanda
Primii migranţi susceptibili de a fi expulzaţi de Regatul Unit către Rwanda au fost arestaţi şi plasaţi în detenţie, ...