Top Angajatori 2021, în viziunea salariaţilor: UiPath, Zitec şi Softbinator Technologies, cele mai apreciate companii

Unicornul UiPath este cea mai apreciată companie de către propriii angajaţi, alături de Zitec, Softbinator Technologies, Jysk România şi Nobel România, conform "Top angajatori 2021", o serie de ierarhii întocmite de o platformă dedicată angajaţilor.
AGERPRES - mar, 23 nov. 2021, 12:52
Top Angajatori 2021, în viziunea salariaţilor: UiPath, Zitec şi Softbinator Technologies, cele mai apreciate companii

Conform Undelucram.ro, clasamentul a fost condus, anul trecut, de Microsoft România, companie care a ocupat primul loc în 2016, 2018 şi 2020 şi a fost între primele cinci locuri încă din 2016, de la prima ediţie a topului. În 2020, Microsoft se clasează pe locul 10.

La ediţia din acest an, între primele zece locuri din top, şase poziţii sunt ocupate de companii de tehnologie, restul fiind entităţi din retail (Jysk România şi Decathlon România), BPO & Servicii (Majorel România) şi financiar (Kruk România).

Pe lista companiilor care s-au regăsit şi anul trecut în top se află Microsoft România, Nobel, Kruk România şi Decathlon România. În acelaşi timp, printre noile intrări din acest an sunt: UiPath, Zitec, Jysk, 8&8 International şi Majorel România.

În funcţie de domeniul de activitate, pe segmentul Bănci/Instituţii financiare, clasamentul cuprinde, în ordine: Libra Internet Bank, ING Bank România, BCR – Banca Comercială Română, Banca Transilvania şi Raiffeisen Bank.

Pe zona de Telecomunicaţii, prima poziţie îi revine Orange România, urmată de Vodafone România, RCS&RDS, Huawei România şi Telekom România.

De asemenea, cea mai bună companie de consultanţă, în funcţie de părerile angajaţilor, este KPMG România, iar în retailul alimentar prima poziţie este ocupată de Kaufland România, în timp ce în producţia de bunuri de larg consum JTI România este lider.

Conform Top angajatori 2021, în domeniul producţiei industriale, ierarhia este condusă de Hella România, pe locurile următoare fiind poziţionate Schlumberger România, OMV Petrom, Continental România şi Autoliv România.

Ediţia a VI-a a clasamentului a fost realizată în perioada 16 noiembrie 2020 – 15 noiembrie 2021, fiind luate în calcul opiniile a peste 100.000 de utilizatori ai platformei Undelucram.ro. Topul a fost alcătuit pe baza unui indice obţinut din media notelor acordate angajatorilor de către angajaţi sau foşti angajaţi şi numărul de recenzii înregistrate în platformă. Evaluarea a fost realizată pe baza unor criterii precum: oportunităţile de avansare, pachetul salarial, managementul, timpul liber vs timpul la birou, procedurile şi valorile companiei.

Undelucram.ro este cea mai mare comunitate online a angajaţilor din România, cu peste 750.000 de potenţiali angajaţi pe platformă şi mai mult de 500.000 de recenzii postate de utilizatori despre companiile la care lucrează, interviuri de angajare sau oferte salariale.

Platforma pune la dispoziţia angajaţilor şi Salariometru – un instrument online pentru compararea salariilor din România, un calculator de salariu şi resurse pentru dezvoltarea carierei, precum modele de CV, topul angajatorilor şi articole despre industrie.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Kremlinul a susţinut joi că livrarea rachetelor americane ATACMS către Kiev nu va schimba nimic în conflictul din Ucraina, după ce Washingtonul a anunţat că va furniza Ucrainei astfel de......
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Dacia Duster, SUV-ul asamblat exclusiv în România pentru piața europeană, a ajuns la a treia generație și, de-a lungul ...
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov, la șase ani de când a lansat serviciul în România.
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în Uniunea Europeană au urcat anul trecut cu 5,3%, însă ţările membre din Europa de Est ...