TOP TECH, integrator de soluţii de business din vestul țării, vrea să se extindă la nivel naţional

Compania locală cu capital românesc TOP TECH, integrator de soluţii de business cu afaceri de peste 54,8 milioane de lei la finalul anului 2021, are în plan extinderea la nivel naţional şi are ca obiectiv să devină în următorii doi ani unul dintre primii cinci integratori de servicii din România, ca nivel de dezvoltare, parteneriate, competenţe şi acoperire clienţi, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii firmei.
Lidia Neagu - mar, 29 nov. 2022, 13:21
TOP TECH, integrator de soluţii de business din vestul țării, vrea să se extindă la nivel naţional

TOP TECH, fondată în 1992, a fost integrată anul trecut în cadrul Bittnet, grupul de companii IT listat pe Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti care a anunţat, în prima parte a anului 2022, preluarea integrală a companiei.

”(…) Ajunși în punctul acesta și odată cu intrarea în grupul BITTNET, privim înainte cu încredere și dorință arzătoare de creștere și dezvoltare, țintim să ne completăm în permanență portofoliul de produse, soluții și servicii pe care le putem oferi, respectiv să ne lărgim aria de acțiune în viitorul apropiat, astfel încât să putem adresa toate aceste lucruri pe care le facem bine la nivel național, ne propunem să devenim integrator de soluții și servicii din domeniul IT&C, din România (…)”, declară Dragoș Groza, CEO TOP TECH.

În cadrul TOP TECH lucrează în prezent o echipă de peste 90 de specialişti, iar portofoliul companiei numără peste 1.500 de clienţi din toate segmentele economiei – companii din domeniul producţiei, retail-ului şi serviciilor, domeniul financiar-bancar, companii de telecomunicaţii, companii din domeniul energetic, instituţii guvernamentale şi din administraţia publică, instituţii de învăţământ, de educaţie şi cultură, au adăugat reprezentanţii companiei.

Pe parcursul anului 2021, compania a înregistrat o scădere de aproape 2% în ceea ce priveşte cifra de afaceri, însă, în perioada ianuarie – octombrie 2022, cifra de afaceri a TOP TECH a crescut cu 15% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

„TOP TECH a înregistrat constant creşteri semnificative ale cifrei de afaceri, iar în ultimii cinci ani această creştere s-a ridicat la nu mai puţin de 21.5 milioane, pornind de la 35,4 milioane de lei în 2018, şi ajungând la 56,9 milioane de lei în primele trei trimestre ale anului curent. (…) Cele mai mari creşteri s-au înregistrat ca urmare a proiectelor pentru digitalizarea companiilor aflate în portofoliu.”

TOP TECH oferă o gamă întreagă de soluții integrate IT, cu concentrare pe infrastructură: soluții de networking, sisteme integrate de securitate, Managed Printing Services (MPS), Digital Signage, soluții și infrastructură pentru videoconferințe, soluții digitalizare & modern work place, Cloud, soluții auto ID și barcode, componente hardware, echipamente profesionale pentru producție, software, audit IT, mentenanță echipamente, servicii IT personalizate.

TOP TECH deține în portofoliu parteneriate cu lideri de piață cum ar fi: HP, DELL, CISCO, Kyocera, Toshiba, Xerox, Jabra, APC, Microsoft, Lenovo, Apple, Samsung, Zebra, Lexmark, Brother. Acestora se adaugă un număr de peste 1500 de clienți importanți din toate segmentele economiei, reprezentând  companii recunoscute din domeniul producției, retail-ului și serviciilor, domeniul financiar-bancar, companii de telecomunicații, companii din domeniul energetic, instituții guvernamentale și din administrația publică, instituții de învățământ, de educație și cultură.

Te-ar mai putea interesa și
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului contraceptiv, dacă o femeie tânără doreşte acest lucru....
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Ministrul apărării polonez Wladyslaw Kosiniak-Kamysz a anunţat că ţara sa este pregătită să ajute Ucraina să repatrieze ...
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
Prime Kapital a inaugurat astăzi, 25 aprilie, deschiderea celui mai nou mall din Pitești, județul Argeș. Investiția ...
Mierlea, InfoCons: Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu se comite o infracţiune
Mierlea, InfoCons: Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu se comite o infracţiune
Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu comiteţi o infracţiune, pentru că orice transmitere ...