1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

Imobiliare

Tot ce trebuie să ştii despre construcţia casei în regie proprie într-un singur loc

Holcim a lansat un website cu informaţii complete pentru cei care doresc să-şi construiască o casă.

11 apr, 2012 | Andrada Ghira | ECONOMICA.net

Platforma online, www.construiesc-singur.ro, lansată de producătorul de ciment, conţine informaţii complete, detaliate şi avizate de către specialişti.

Astfel, cei care doresc să construiască o casă sau să renoveze, fie pe cont propriu, fie cu ajutorul unei echipe, vor putea găsi pe acest website informaţii privind etapele de construcţie, sfaturi utile, dar şi ce greşeli trebuie evitate. Secţiunile disponibile pe platforma online au fost concepute de către specialiştii Holcim.

„Lansarea www.construiesc-singur.ro se încadrează într-o iniţiativă mai largă a Holcim România de informare şi îndrumare a utilizatorilor de ciment la sac. Ne dorim ca prin acest website să oferim o sursă de informaţii credibilă şi avizată, care cu timpul să determine o generalizare a bunelor practci în construcţii”, a declarat Rossen Papazov, directorul de marketing şi vânzări al Holcim România.

Pe lângă informaţiile necesare demarării unui proiect de casă, pe website se mai găseşte şi un calculator al necesarului de materiale pentru zidărie şi tencuială, o casă interactivă pe pagina de start din care se poate accesa uşor elementul de construcţie despre care utilizatorii doresc să afle detalii, dar şi o secţiune unde se pot adresa întrebări specialiştilor Holcim.

Holcim deţine în prezent două fabrici de ciment în Câmpulung şi Alesd, o staţie de măcinare şi un terminal de ciment la Turda, 18 staţii ecologice de betoane, cinci staţii de agregate, două staţii de lianţi, precum şi un terminal de ciment în Bucureşti. Pe piaţa locală, Holcim are 1.100 de angajaţi.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO