1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

News

Traficul aerian transatlantic, perturbat marţi din cauza uraganului Sandy

Traficul aerian între Marea Britanie şi Statele Unite era în continuare perturbat, marţi, pentru a doua zi consecutiv, din cauza uraganului Sandy, relatează AFP.

30 oct, 2012 | Mediafax

Compania British Airways a fost nevoită să anuleze 11 legături dus-întors cu coasta de est a Statelor Unite, în special zboruri în direcţia sau provenind dinspre aeroproturile din New York JFK, Newark, Washington, Baltimore şi Philadelphia.

În schimb, zborurile provenind din Boston ar trebui asigurate normal, contrar a ceea ce s-a întâmplat luni, a precizat compania.

Virgin Atlantic a anulat sau întârziat marţi zborurile către şi dinspre New York, Washington şi Boston.

Luni, mii de britanici au fost nevoiţi să renunţe la călătoriile către Statele Unite, în plină perioadă de vacanţă şcoalară în Marea Britanie. Astfel, 59 de zboruri - 47 de plecări şi 12 sosiri - au fost anulate în total pe aeroportul londonez Heathrow.

Cel puţin 13 persoane au murit în Statele Unite şi Canada din cauza uraganului Sandy, care a lăsat fără curent electric o mare parte din New York şi a inundat sudul Manhattanului după ce a ajuns pe uscat la începutul serii de luni.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO