1EUR = 4.8278 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Traficul feroviar este blocat în zona Ţăndărei după ce două vagoane de marfă au deraiat FOTO

Circulaţia feroviară este închisă în staţia Ţăndărei după ce două vagoane din compunerea unui tren de marfă, încărcate cu combustibil lichid, s-au răsturnat, sâmbătă dimineaţa, la intrare în staţia Ţăndărei, informează CFR Infrastructură.

15 iul, 2017 | ECONOMICA.net

Compania precizează că echipele de intervenţie (ISU şi CFR SA) aflate la faţa locului intervin pentru ridicarea vagoanelor răsturnate iar circulaţia feroviară rămâne închisă până la degajarea liniei.

Călătorii aflaţi în trenurile înscrise în circulaţie şi care tranzitează zona Făurei-Feteşti vor fi transbordaţi cu mijloace auto între staţiile CF Murgeanca şi Movila.

UPDATE, ora 11.45

38 de vagoane din compunerea trenului de marfă au fost retrase în stația CF Țăndărei.

Repunera pe șină a celor 2 vagoane răsturnate se va realiza cu o macara de mare tonaj, după finalizarea măsurătorilor desfășurare la această oră de către organele abilitate.
 
UPDATE 17:00 - Traficul feroviar, reluat pe un fir pentru trenurile cu tracţiune Diesel

Traficul feroviar închis sâmbătă dimineaţă între Murgeanca şi Ţăndărei, în judeţul Ialomiţa, unde două vagoane ale unui tren de marfă încărcat cu combustibil lichid au deraiat, a fost reluat pe un fir pentru trenurile cu tracţiune Diesel, a informat CFR Călători.

Potrivit sursei citate, de la ora 15:23 a fost redeschisă pe un fir circulaţia trenurilor cu tracţiune Diesel între Murgeanca - Ţăndărei, astfel că pasagerii garniturilor R 8224 Constanţa - Buzău, R 8223 Buzău - Constanţa şi IR 1971 Constanţa - Galaţi nu vor mai fi transbordaţi cu mijloace auto.

UPDATE 20:00

Circulaţia feroviară pe Magistrala 702 Făurei - Feteşti a fost reluată, informează sâmbătă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, traficul feroviar a fost reluat începând cu ora 19:30.

Circulaţia trenurilor a fost blocată sâmbătă, pe Magistrala 702 Făurei - Feteşti, după ce două vagoane ale unui tren de marfă, încărcate cu combustibil lichid, s-au răsturnat la intrare în staţia Ţăndărei.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO