1EUR = 4.8703 RON | Bucureşti 11 º

News

Traficul pe Transalpina se redeschide, miercuri. Circulaţia pe Transfăgărăşan a fost deja reluată

Centrul Infotrafic anunţă că de miercuri se redeschide traficul pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, dar va rămâne interdicţia de circulaţie pe timpul nopţii. Drumul Naţional 7 C - Transfăgărăşan a fost deja redeschis, condiţiile meteo permiţând vizibilitatea în zonă, scrie News.ro.

10 oct, 2017 | News.ro

Potrivit Infotrafic, de miercuri, ora 7.00, se va redeschide DN 67 C-Transalpina, pe tronsonul Rânca (km 34+500) - Obârşia Lotrului (km 59+800), potrivit News.ro.

”Pe timpul nopţii, în intervalul orar 20:00 - 07:00, pe acest tronson nu este permis accesul autovehiculelor”, anunţă Infotrafic.

De asemenea, se mentine şi restricţia de 30 de kilometri la oră precum şi cea prin care se interzice accesul pentru autovehiculele cu masa maximă total autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone.

La rândul lor, reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au anunşat că a fost redeschis şi traficul pe DN 7 C – A Transfăgărăşan, între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă, pentru toate categoriile de autovehicule.

”Reamintim conducătorilor auto că pe perioada nopţii circulaţia rutieră este închisă pentru toate categoriile de autovehicule între Piscul Negru (judeţul Argeş) şi Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu)”, anunţă CNAIR.

Conducătorii auto care trnzitează zonele montate sunt sfătuiţi să aibă autovehiculele echipate pentru circulaţia in condiţii de iarnă.
 

Circulaţia pe cele două drumuri montane a fost închisă temporar din cauza condiţiilor meteorologice. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO