1EUR = 4.7537 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Transelectrica: Costin Mihalache, numit administrator neexecutiv provizoriu

Costin Mihalache a fost numit administrator neexecutiv provizoriu la Transelectrica de către Consiliul de Supraveghere al companiei în şedinţa din 19 martie, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.

27 mar, 2015 | Agerpres

'Compania Naţionala de Transport al Energiei Electrice 'Transelectrica' SA informează publicul investitor că, în şedinţa din 19 martie 2015, Consiliul de Supraveghere a numit în calitate de administrator neexecutiv provizoriu pe domnul Costin Mihalache, până la întrunirea Adunării Generale a Acţionarilor şi numirea unui membru potrivit prevederilor OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice. Ca urmare a intrării în vigoare în data de 25.03.2015 a Memorandumului Guvernului României emis în baza Legii nr.161/2003, domnul Costin Mihalache a acceptat mandatul în data de 26.03.2015', se spune în raport.

Costin Mihalache este secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului şi are experienţă profesională în domeniul administraţiei publice, al managementului superior la nivel naţional şi multinaţional, dar şi în materie de politica externă şi economie, scrie Agerpres.

De asemenea, compania mai precizează că în perioada în care CNTEE Transelectrica SA s-a aflat în administrarea Secretariatului General al Guvernului, Costin Mihalache a contribuit esenţial atât la identificarea şi promovarea actelor normative care erau necesare dezvoltării activităţii Companiei, cât şi la sprijinirea proiectelor de extindere internă şi inter-conectare internaţională a reţelei de transport al energiei electrice.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO