1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Transelectrica își caută sediu, de închiriat

Compania națională de transport al energiei electrice a postat pe site-ul propriu o cerere de de ofertă neangajantă pentru închirierea unui spațiu în care să își multe sediul.

21 ian, 2020 | ECONOMICA.net

Compania, al cărei contract de închiriere pentru actualul sediu din centrul Bucureștiului (clădirea Platinum, strada Olteni) expiră în toamna acestui an, intenționează să închirieze un nou spațiu, “cu o suprafață totală inchiriabila cuprinsă intre 8.000 — 9.000 mp, care sa acomodeze un nr. de aprox. 400 persoane”, potrivit anunțului.

Perioada de închiriere este de cinci ani, iar imobilul trebuie să fie disponibil în perioada iulie-august 2020. Clădirea trebuie să îndeplinească următoarele condiții: “amplasată in zona A sau B, vizibilitate bună, accesibilitate auto, usor accesibila cu mijloacele de transport în comun (metrou la o distanță maximă de 600 m și un alt mijloc de transport la o distanță maxima dă 500m);

“Spațiul oferit spre inchiriere trebuie să fie compaet, cu etaje dispuse consecutiv; Se va asigura accesul pentru intereoneetarea la infrastructura NETCITY”, se mai arată în anunț.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO