1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Transelectrica: Octavian Lohan şi Gheorghe Vişan, numiţi în Directoratul companiei

Octavian Lohan, fost şef al Dispeceratului Energetic Naţional, şi Gheorghe Vişan, care a ocupat mai multe funcţii de conducere la Transelectrica, au fost numiţi în Directoratul companiei.

09 mai, 2014 | Agerpres

Potrivit unui comunicat al Transelectrica, remis, vineri, Bursei de Valori Bucureşti, cei doi au fost selectaţi în aceste funcţii în baza OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, adică ordonanţa privind introducerea managementului privat, şi şi-au preluat posturile începând cu data de 8 mai.

Mandatul se acordă noilor membri ai Directoratului pentru perioada rămasă din durata de valabilitate a mandatelor predecesorilor acestora, se mai precizează în comunicat.

Octavian Lohan are o experienţă profesională în domeniul tehnic de peste 40 de ani, iar în ultimii 15 ani în diferite funcţii de conducere operativă, semnificativă fiind cea de director al Dispeceratului Energetic Naţional.

'Se remarcă printr-o vastă activitate pe plan naţional în sistemul electroenergetic naţional (SEN) al României şi, deopotrivă, în colaborarea cu operatorii de transport şi de sistem din ţările europene cu care SEN al României funcţionează interconectat pentru dezvoltarea pieţei unice europene de energie electrică', spun reprezentanţii Transelectrica.

Gheorghe Cristian Vişan are o experienţă profesională în sectorul energetic de peste 24 de ani, iar în domeniul transportului de electricitate, dobândită în special în cadrul Transelectrica şi precursoarelor acesteia, de peste 15 ani, dedicaţi efectiv derulării proiectelor de investiţii şi pieţei de energie, ocupând diferite funcţii de conducere.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO