Transfer de bani direct din hipermarket. Cora şi Western Union au semnat un parteneriat

Clienţii lanţului de hipermarketuri  Cora vor putea face transfer de bani prin Western Union direct din magazin. Cele două companii au lansat împreună acest serviciu începând cu luna aceasta. 
Economica.net - joi, 06 mart. 2014, 09:27
Transfer de bani direct din hipermarket. Cora şi Western Union au semnat un parteneriat

Western Union, unul dintre liderii globali în servicii de plăţi şi Cora România, unul dintre cei mai importanţi retaileri de pe piaţa locală au lansat serviciului de transfer de bani Western Union în reţeaua de hipermarketuri Cora din România, informează un comunicat al companiei. Astfel, începând cu luna martie 2014, clienţii pot trimite şi primi bani prin serviciul de transfer de bani Western Union în toate cele 12 hipermarketuri Cora din România. Se pot primi sau trimite bani la nivel internaţional sau pe teritoriul României, în doar câteva minute, serviciul asigurând accesul clienţilor la reţeaua globală a Western Union de 500.000 de locaţii în 200 de ţări şi teritorii.

„Disponibilitatea serviciului de transfer de bani Western Union în reţeaua de hipermarketuri Cora este o premieră pentru noi în România şi reprezintă încă un pas în a oferi clienţilor un acces încă şi mai uşor şi mai convenabil la serviciile noastre. Prin parteneriatul cu un brand foarte cunoscut, răspundem nevoii consumatorilor noştri de a avea oricând şi oriunde la îndemână un serviciu sigur, rapid şi fiabil de transfer de bani. Vom continua să extindem accesul consumatorilor la serviciile noastre prin diversificarea canalelor şi a punctelor de acces”, spune Gabriel Sorbo, Vicepreşedinte Regional Western Union Europa de Sud.

„ Timpul clienților este foarte important pentru noi, de aceea ne dorim să regăsească sub același acoperiș cât mai multe servicii care să-i ajute să-și rezolve treburile repede, având în același timp certitudinea că au alături parteneri de încredere”, a declarat Bertrand Gregori, CFO, Cora România.

Serviciul de transfer de bani Western Union este oferit la Punctul de Beneficii din cadrul fiecăruia din cele 12 hipermagazine Cora din reţea. Clienţii pot efectua tranzacţii 7 zile pe săptămână, în intervalul orar 08:00 – 22:00. Transferurile în şi din afara ţării sunt disponibile în moneda locală – Lei. Transferurile de bani către România vor fi plătite în Lei, iar transferurile către destinaţii internaţionale vor fi realizate în valută locală şi plătite la destinaţie în moneda ţării de destinaţie sau alte valute disponibile. Tranzacţiile pe teritoriul României se pot efectua în Lei.

Transferurile de bani Western Union sunt disponibile în cele patru hipermarketuri Cora din Bucureşti (Lujerului, Pantelimon, Sun Plaza şi Alexandriei), în cele două din Constanţa, precum şi în hipermarketurile Cora din Cluj-Napoca, Baia Mare, Drobeta-Turnu Severin, Arad, Ploieşti şi Bacău.

Te-ar mai putea interesa și
”Nu este prea târziu pentru ca Ucraina să câştige” în războiul împotriva Rusiei – secretarul general al NATO
”Nu este prea târziu pentru ca Ucraina să câştige” în războiul împotriva Rusiei – secretarul general ...
"Nu este prea târziu ca Ucraina să câştige" în războiul împotriva Rusiei, cu condiţia ca Occidentul să-şi respecte promisiunile de a-i furniza mai multe arme, a declarat joi secretarul......
Înjumătățirea Bitcoin a dus la o creștere a cererii de monede meme (P)
Înjumătățirea Bitcoin a dus la o creștere a cererii de monede meme (P)
Mult anticipata și discutata înjumătățire a cantității disponibile de Bitcoin a avut loc în 20 aprilie. Această ...
Grecia exclude trimiterea în Ucraina a unor sisteme de apărare antiaeriană
Grecia exclude trimiterea în Ucraina a unor sisteme de apărare antiaeriană
 Prim-ministrul elen Kyriakos Mitsotakis a declarat că Grecia nu poate oferi Ucrainei sisteme de apărare antiaeriană ...
Şomajul în Germania ar urma să atingă în acest an cel mai ridicat nivel de după 2015 – studiu
Şomajul în Germania ar urma să atingă în acest an cel mai ridicat nivel de după 2015 – studiu
Slăbiciunile economiei germane îşi vor face simţite efectele asupra pieţei muncii, iar numărul şomerilor ar urma să ...