1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Transgaz: Depozitarul Central distribuie, de marţi, dividende pentru companie

Depozitarul Central va distribui, începând de marţi, dividendele pentru acţionarii companiei Transgaz, la un preţ de 14,52 lei/dividend brut pe acţiune, se arată într-un comunicat remis, luni, AGERPRES.

27 noi, 2017 | Agerpres

'Depozitarul Central informează investitorii că, în perioada 28.11.2017 - 28.11.2020, distribuie dividende pentru acţionarii SNTGN Transgaz SA (simbol TGN). Emitentul va distribui acţionarilor dividende în temeiul art. II şi III din OUG nr. 29/2017, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 14,52 lei', conform sursei citate.

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul emitentului la data de 8 noiembrie 2017.

Potrivit informării Depozitarului Central, acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia. Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face astfel: prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari; în numerar, la ghişeele bancare ale BRD Groupe Societe Generale SA din întreaga ţară.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare şi registru', precizează Depozitarul Central.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO