1EUR = 4.7260 RON | Bucureşti 32 º

Finanţe şi bănci

Transgaz vrea să cumpere asigurări de sănătate pentru salariaţi de 5 milioane de euro

Transgaz Mediaş (TGN) va organiza în luna februarie o licitaţie pentru cumpărarea de servicii de asigurări de sănătate pentru cei aproximativ 5.000 de angajaţi, contractul fiind estimat la 5 milioane de euro pentru patru ani.

27 dec, 2013 | Mediafax

Potrivit caietului de sarcini, publicat pe www.e-licitatie.ro, Transgaz va suporta cheltuielile cu privire la asigurările voluntare de sănătate de tip suplimentar, în cuantumul deductibil fiscal prevăzut prin lege pentru angajator în sumă de 250 euro/an/salariat.

De asemenea, compania solicitã viitorului câştigător al licitaţiei ca angajaţii să fie acceptaţi în asigurare indiferent de starea de sănătate sau de afecţiunile preexistente.

Serviciile medicale solicitate conform specificaţiilor tehnice vor avea obligatoriu definite suma asigurată, numărul maxim permis de accesări ale serviciilor medicale şi valoarea coplăţilor.

În analiza ofertelor se va ţine cont şi de cea mai extinsă reţea de furnizori de servicii medicale şi stomatologice agreaţi de ofertant, valoarea procentului de coplată suportat de asigurător în locul asiguratului pentru medicamente compensate, valoarea procentului din costurile de spitalizare în regim privat suportat de asigurator pentru afecţiuni pre existente şi boli cronice şi serviciile medicale stomatologice protetice decontate integral de asigurator cu furnizorii medicali agreaţi.

În plus, ofertantului i se solicită să facă dovada existenţei unui seviciu de tip Call Center, disponibil 24 de ore din 24 de ore, 7 zile din 7, în care să lucreze minim 20 persoane cu pregătire medicală.

În ultimii trei ani, serviciile de asigurări voluntare de sănătate pentru salariaţii Transgaz au fost furnizate de BCR Asigurări de Viaţă.

Conform datelor www.e-licitatie.ro, BCR Asigurări de Viaţă a încasat de la Transgaz 12,87 milioane de lei pentru acest contract, atribuit prin licitaţie în noiembrie 2010.

Compania Transgaz este controlată de stat, prin Ministerul Finanţelor Publice, care deţine 58,5% din capital, după ce un pachet de 15% din acţiuni a fost vândut pe bursă în luna aprilie, printr-o ofertă secundară.

Compania a fost listată la Bursa de Valori Bucureşti în 2007, cu un pachet reprezentând 10% din acţiuni.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO