Transilvania Broker are o nouă structură de conducere

Extinderea companiei Transilvania Broker a determinat și schimbări la nivelul structurii sale de conducere, informează societatea prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Ion Dobreanu - vin, 14 mai 2021, 17:32
Transilvania Broker are o nouă structură de conducere

Astfel, Consiliul de Administrație al companiei a fost extins la cinci persoane, Gabriel Login devenind începând din data de 01.05.2021 noul directorul general, iar Dan Niculae (foto) președinte al Consiliului de Administrație.

Citește și: EXCLUSIV: Transilvania Broker, intermediarul de asigurări care a pus pe jar o piață cu 30.000 de lucrători, vrea să fie lider în brokeraj: Tot ce facem ne va duce acolo. Așii din mâneca ardelenilor (economica.net)

Numărul membrilor Consiliului de Administrație a crescut de la trei la cinci persoane, prin cooptarea a încă doi membri: Gabriel Login și Barna Erik. Rezultatele financiare pe anul 2020 au depășit semnificativ estimările companiei. Astfel, anul 2020 a adus un profit net de 5,327 de milioane de lei, înregistrându-se astfel o majorare de 14,8% față de suma 4,639 de milioane de lei, raportată la finele anului 2019.

Transilvania Broker de Asigurare S.A. și-a propus o cotă de piață de minimum 10% în următorii doi ani și o dublare a veniturilor și marjelor de profit în următorii trei – cinci ani.

Compania Transilvania Broker de Asigurare S.A. este primul broker de asigurare listat la Bursa de Valori București și unul dintre primii brokeri de asigurare din România, cu o experiență de peste 13 ani în domeniu. Firma are o acoperire națională formată dintr-o rețea de peste 1.700 de colaboratori. Peste 1.000.000 clienți au ales serviciile societății, cu o valoare a primelor intermediate care ajunge la 393 de milioane de lei.

Citește și: Transilvania Broker scindează lumea intermediarilor din asigurări. Unul dintre fondatori pleacă din UNSICAR, după 20 de ani. Alți cinci brokeri intră în PRBAR (economica.net)

Te-ar mai putea interesa și
Industria alimentelor fast food trece printr-o „furtună economică”.  Cât de scumpă este o masă în oraș
Industria alimentelor fast food trece printr-o „furtună economică”. Cât de scumpă este o masă în oraș
Într-o perioadă în care costul vieții pare că se află pe o traiectorie ascendentă nesfârșită, industria alimentară se confruntă, în prezent, cu o furtună în adevăratul sens al......
SMOG: o nouă monedă meme pe Solana ce cunoaște popularitatea (P)
SMOG: o nouă monedă meme pe Solana ce cunoaște popularitatea (P)
SMOG este o monedă meme a acestei luni lansată pe bursa Jupiter, listată pe bursa descentralizată Solana. Recent, mai ...
Sphera Franchise Group deschide al patrulea restaurant KFC din Sibiu, în care a investiti aproximativ 1 milion de euro
Sphera Franchise Group deschide al patrulea restaurant KFC din Sibiu, în care a investiti aproximativ 1 milion de euro
Compania Sphera Franchise Group anunță că deschide cel de-al patrulea său restaurant KFC din municipiul Sibiu, care este ...
Atacuri intense în estul Ucrainei, unde sectorul Mariinka este noul punct fierbinte
Atacuri intense în estul Ucrainei, unde sectorul Mariinka este noul punct fierbinte
Armata rusă a efectuat circa 100 de atacuri în ultimele 24 de ore pe frontul din estul Ucrainei, dintre care aproape jumătate ...