Transilvania Broker are o nouă structură de conducere

Extinderea companiei Transilvania Broker a determinat și schimbări la nivelul structurii sale de conducere, informează societatea prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Ion Dobreanu - vin, 14 mai 2021, 17:32
Transilvania Broker are o nouă structură de conducere

Astfel, Consiliul de Administrație al companiei a fost extins la cinci persoane, Gabriel Login devenind începând din data de 01.05.2021 noul directorul general, iar Dan Niculae (foto) președinte al Consiliului de Administrație.

Citește și: EXCLUSIV: Transilvania Broker, intermediarul de asigurări care a pus pe jar o piață cu 30.000 de lucrători, vrea să fie lider în brokeraj: Tot ce facem ne va duce acolo. Așii din mâneca ardelenilor (economica.net)

Numărul membrilor Consiliului de Administrație a crescut de la trei la cinci persoane, prin cooptarea a încă doi membri: Gabriel Login și Barna Erik. Rezultatele financiare pe anul 2020 au depășit semnificativ estimările companiei. Astfel, anul 2020 a adus un profit net de 5,327 de milioane de lei, înregistrându-se astfel o majorare de 14,8% față de suma 4,639 de milioane de lei, raportată la finele anului 2019.

Transilvania Broker de Asigurare S.A. și-a propus o cotă de piață de minimum 10% în următorii doi ani și o dublare a veniturilor și marjelor de profit în următorii trei – cinci ani.

Compania Transilvania Broker de Asigurare S.A. este primul broker de asigurare listat la Bursa de Valori București și unul dintre primii brokeri de asigurare din România, cu o experiență de peste 13 ani în domeniu. Firma are o acoperire națională formată dintr-o rețea de peste 1.700 de colaboratori. Peste 1.000.000 clienți au ales serviciile societății, cu o valoare a primelor intermediate care ajunge la 393 de milioane de lei.

Citește și: Transilvania Broker scindează lumea intermediarilor din asigurări. Unul dintre fondatori pleacă din UNSICAR, după 20 de ani. Alți cinci brokeri intră în PRBAR (economica.net)

Te-ar mai putea interesa și
Valeriu Gheorghiță: Sunt șanse mari ca varianta indiană a SARS-CoV-2 să devină varianta dominantă. România riscă să se confrunte cu valul patru al pandemiei
Valeriu Gheorghiță: Sunt șanse mari ca varianta indiană a SARS-CoV-2 să devină varianta dominantă. România riscă ...
Şeful campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a avertizat marţi că este "foarte probabil" că varianta Delta a tulpinii virale SARS-CoV-2, din India, are toate caracteristicile să devină......
Punctul critic către încălzirea globală ireversibilă, posibil deja depăşit – şeful expediţiei MOSAIC
Punctul critic către încălzirea globală ireversibilă, posibil deja depăşit – şeful expediţiei MOSAIC
 Punctul critic către încălzirea globală ireversibilă este posibil să fi fost deja depăşit, cu o serie de consecinţe ...
Metrorex a primit ofertă doar de la Alstom la licitația pentru mentenanța trenurilor pe 15 ani
Metrorex a primit ofertă doar de la Alstom la licitația pentru mentenanța trenurilor pe 15 ani
Metrorex a primit o singură ofertă la licitația pentru mentenanța trenurilor de metrou, cu o valoare estimată de până ...
Lovin, ANCOM: Reţelele sunt foarte bine pregătite să sprijine digitalizarea României
Lovin, ANCOM: Reţelele sunt foarte bine pregătite să sprijine digitalizarea României
Reţelele sunt foarte bine pregătite să sprijine digitalizarea României, a afirmat marţi Eduard Lovin, vicepreşedintele ...