Transilvania Broker oferă clienților posibilitatea de a încheia online polița RCA într-un minut

Compania Transilvania Broker a anunțat vineri că a lansat un nou instrument digital de emitere a polițelor de asigurări. Platforma reprezintă o inovație în domeniu, clienții având posibilitatea de a obține o poliță RCA în doar 1 minut.
Ion Dobreanu - vin, 28 mai 2021, 17:01
Transilvania Broker oferă clienților posibilitatea de a încheia online polița RCA într-un minut

Platforma dezvoltată de Transilvania Broker se diferențiază de alte produse similare prin includerea unor funcționalități în premieră pentru piața din România, precum:

1. Modulul OCR (optical character recognition), o funcție de recunoaștere a textului bazată pe inteligență artificială, prin care utilizatorul va putea încărca buletinul și talonul mașinii, iar platforma va citi automat datele din documente și va autocompleta majoritatea câmpurilor;

2. QR code, ceea ce va permite accesarea link-ului inclusiv de pe un flyer primit, de pe un afiș din birou sau de pe orice alt material de promovare;

3. Asistență în timp real în ceea ce privește emiterea poliței, printr-un serviciu de live chat;

4. Beneficii pentru rețeaua de asistenți în brokeraj, prin emiterea unui link individual de referral și a unui cod QR prin care polițele emise online din platformă le sunt alocate acestora, cu tot cu comisioanele aferente.

Platforma a fost testată live joi, 27 mai, în cadrul unui eveniment interactiv online susținut de reprezentanții companiei Gabriel Login (director general), Dan Niculae (foto) (președintele Consiliului de Administrație) și Andrei Login (director de Marketing). Invitat special a fost Lucian Sânmărtean, fost internațional și dublu campion al României la fotbal.

Aceștia au oferit publicului o demonstrație în timp real de emitere a unei polițe RCA cu ajutorul platformei și au subliniat avantajele folosii acestei soluții unice pe piața asigurărilor:

1. Flexibilitate – clienţii vor putea încheia o poliţă de asigurare online, de oriunde, la orice oră;
2. Rapiditate – poliţa de asigurare va putea fi încheiată în doar 1 minut;
3. Transparență – clienţii vor vedea toate ofertele disponibile;
4. Control – utilizatorii vor putea vedea și descărca toate poliţele încheiate online;
5. Consultanţă rapidă – platforma beneficiază de live chat.

Soluția digitală dezvoltată de Transilvania Broker permite pentru moment emiterea online doar de poliţe de asigurare RCA, însă în viitorul apropiat vor fi disponibile atât asigurările de călătorii, cât și TransAsist. Platforma va fi live și disponibilă la www.transilvaniabroker.ro începând cu data de 1 iunie 2021.

“Este cea mai modernă, intuitivă și avansată platformă online de emitere a polițelor de pe piață. Considerăm că este un produs inovator, care va revoluționa acest sector. Prin lansarea acestui instrument, ne-am propus să oferim clienților noștri o experiență mai agreabilă și mai eficientă față de oferta actuală a pieței, iar în paralel lucrăm la noi produse, precum asigurările de călătorii și TransAsist”, a declarat Gabriel Login, directorul general Transilvania Broker.

“Acest proiect face parte dintr-o strategie mai amplă a companiei menită să atragă clienții printr-o serie de instrumente digitale dedicate asistenților noștri, care să le ușureze și eficientizeze acestora activitatea. Printre acestea menționez: acces la materiale și instrumente de marketing în scopul de a facilita vizibilitatea, accesibilitatea si contactarea lor; o hartă digitală care permite adăugarea asistenților și afișarea lor în funcție de proximitate; crearea unei pagini de promovare a asistenților în mediul online, afișată în mod dinamic cu serviciile companiei și datele de contact ale fiecărui asistent Transilvania Broker”, a declarat Andrei Login, Director de Marketing în cadrul companiei.

Crearea acestei platforme rapide de emitere a polițelor de asigurări a apărut ca urmare a nevoii de digitalizare și inovație a acestui sector în contextul pandemiei, dar și la cererea clienților care au nevoie de produse și servicii livrate mai repede și mai bine. O statistică UNSAR arată că piaţa de asigurări din România este a cincea ca mărime din Europa Centrală şi de Est (ECE), iar densitatea cheltuielilor cu asigurările este 109 euro pe cap de locuitor.

“În afară de scanarea automată a datelor și rapiditatea sa, această platformă prezintă avantaje semnificative și pentru colegii noștri, dându-le acestora posibilitatea sa aibă o comunicare mult mai facilă cu clienții lor. În plus, aceștia vor putea beneficia de ceea ce noi numim comisionul digital, adică niciun colaborator nu va pierde absolut nimic la emiterea unei polițe online prin această platformă, față de mediul offline. Practic, cine va lucra cu această platformă și va genera un link unic și un cod QR pentru client va beneficia fix de aceleași avantaje din punct de vedere al comisioanelor. Asta le va ușura munca și lor, și clienților, fără ca cineva să piardă ceva. Astfel, consider că vom avea o contribuție importantă în creșterea asigurărilor online din România”, a concluzionat Dan Niculae, Președintele Consiliului de Administrație al Transilvania Broker.

Transilvania Broker de Asigurare S.A. este primul broker de asigurare listat la Bursa de Valori București și unul dintre primii brokeri de asigurare din România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu. Are o acoperire națională formată dintr-o rețea de peste 1.700 de colaboratori.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Blue Air programează două zboruri săptămânale directe între București și Bordeaux începând cu vara lui 2022
Blue Air programează două zboruri săptămânale directe între București și Bordeaux începând cu vara lui 2022
Transportatorul aerian Blue Air anunță un nou zbor direct de la București la Bordeaux, Franța, in cadrul Orarului de ...
Firma de consiliere și recrutare în domeniul hotelier Premier Hospitality își deschide la Braşov primul birou din Transilvania
Firma de consiliere și recrutare în domeniul hotelier Premier Hospitality își deschide la Braşov primul birou din Transilvania
Hotel Staff, parte a companiei Premier Hospitality, jucător de top de pe piaţa de outsourcing și resurse umane, anunţă ...
Lidl inaugurează pe 2 decembrie un nou magazin în Focșani
Lidl inaugurează pe 2 decembrie un nou magazin în Focșani
Lanțul de retail Lidl a anunțat vineri că își continuă investițiile în România prin inaugurarea unui nou magazin ...