1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

Companii

Transporturile vor, din nou, manageri privaţi pentru companiile din subordine. Până în noiembrie

Transporturile resuscitează proiectul de instalare a unor manageri privaţi la stat. Caută şefi pentru societăţile din CFR, pentru Tarom sau pentru Aeroporturile Bucureşti. Şi îi vrea puşi în funcţie până la finalul lunii viitoare, informează DIGI24.ro.

12 sep, 2014 | Agerpres

Acum, aceste companii, cu afaceri de sute de milioane de euro, sunt conduse de interimari, mulţi dintre ei apropiaţi ai oamenilor politici. Şi asta deoarece, managerii privaţi instalaţi iniţial fie au demisionat, fie au fost concediaţi.

Printr-un anunţ pe o reţea de socializare, firma de recrutare angajată să aleagă managerii din transporturi dă startul înscrierilor la şefia CFR SA, Metrorex, CFR Infrastructură, Tarom şi Aeroporturi Bucureşti. Sunt companii care fac în fiecare an afaceri cuprinse între 130 şi 350 de milioane de euro şi care au mii de angajaţi.

Este aceaşi firmă de recrutare al cărei şef, George Butunoiu, recunoştea, nu cu mult timp în urmă, eşecul programului „CEO la stat”. Doar s-a ocupat de el în ultimii doi ani şi a văzut cum managerii căutaţi peste mări şi ţări au fost înlocuiţi rapid cu apropiaţi ai clasei politice. Îi dau dreptate şi alţi specialişti în recrutare. Citeşte mai mult DIGI24.ro

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO