1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 27 º

Finanţe şi bănci

Tranzacţie de patru milioane de euro: Otto Broker de Asigurare atrage capital de la un fond de investiţii private equity

Fondul de investiţii The Foundations 1.0 SEE investeşte patru milioane de euro în Otto Broker de Asigurare. Este prima tranzacţie de tip private equity de pe piaţa asigurărilor din România, potrivit casei de avocatură bpv Grigorescu Ștefănică, care a fost consultantul brokerilor de la Otto.

10 noi, 2015 | | ECONOMICA.net

Otto Broker de Asigurare, unul dintre jucătorii de pe segmentul serviciilor de brokeraj de asigurare, a atras prima investiție de tip private equity de pe această piaţă, în valoare de până la patru milioane de euro, potrivit unui comunicat al casei de avocatură bpv Grigorescu Ștefănică, care a fost consultantul brokerilor de la OTTO.

Tranzacţia este şi prima de acest fel pe care fondul de investiții de tip private equity The Foundations 1.0 SEE o realizează în România.  

„Investiția este o confirmare a faptului că piața de brokeraj de asigurare din România devine din ce în ce mai sofisticată, iar jucătorii locali își concentrează eforturile pentru a-și consolida pozițiile într-un mediu extrem de competitiv”, spun avocaţii de la bpv Grigorescu Ștefănică.

Cei mai mari 10 jucători de pe piaţa brokerajului de asigurări au intermediat prime brute de peste 512 milioane de lei, în primul trimestru din 2015, potrivit 1asig.ro

bpv este o marcă a alianței regionale bpv Legal, din care face parte bpv Grigorescu Ștefănică. Toate societățile membre ale acestei asociați şi-au inclus în nume abrevierea: bpv Jadi Nemeth, bpv Braun Partners, bpv Hugel. Avrevierea vine de la oraşele în care se află principalele birouri ale acestei alianțe regionale: Bucharest, Budapest, Bratislava, Prague, Vienna.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO