1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

Imobiliare

Trei antreprenori români au deschis Project1, companie specializată în amenajarea sediilor de birouri

Antreprenorii Ștefan Olaru, Tudor Chindea și Valentin Nour au pus bazele Project1, companie specializată în amenajarea birourilor corporate. Compania își propune să încheie anul 2019 cu o cifră de afaceri de zece milioane de euro, iar targetul pentru anul 2020 este o cifră de afaceri de 20 de milioane de euro.

18 sep, 2019 | ECONOMICA.net

Project1 deschide operațiunile în România cu o echipă de 21 de profesioniști, majoritatea ingineri din domeniul construcțiilor, fiecare cu o experiență de minim 5 ani în industria amenajărilor de birouri de tip corporate.

Până în prezent Project1 a semnat și are în derulare contracte în valoare de 8,1 milioane de euro. Principalii clienți sunt: Amazon Development Romania, Thales Systems Romania, Visteon Electronics, Buck Consultants Limited Londra, Nagarro Romania și International British School of Bucharest. 

„Estimăm, în baza cifrelor oficiale din anii anteriori, că piața amenajărilor de birouri - inclusiv mobilierul aferent - se va ridica la un nivel de 120 de milioane de euro. Ne propunem să acoperim o cotă de aproximativ 10% în acest prim an, chiar dacă vom avea doar 7 luni de activitate, urmând ca în anul următor să țintim 20% din această piață", spune Valentin Nour, CEO Project1.

Project 1 are o echipă formată din 21 de oameni specializată în derularea proiectelor de anvergură într-un timp foarte scurt, mai mult de jumătate din componența ei este reprezentată de ingineri cu experiență în managementul proiectelor complexe de construcții.

„Echipa Project1 deține o expertiză extinsă în proiectele de amenajări de mari dimensiuni. Dinamica și specificul acestor amenajări presupun riscuri cu care însă noi ne-am obișnuit. Pregătim analiza riscurilor din faza de evaluare a proiectului și reușim astfel să gestionăm situațiile neprevăzute și să respectăm graficul de execuție. Forța echipei noastre este dată de oamenii din echipă și de partenerii care ne urmează. Suntem capabili să mobilizăm forțe de implementare de peste 500 de specialiști, pe toate domeniile de expertiză. Presiunea timpului este enormă și rolul nostru este să facem ușoară misiunea companiilor, acea tranziție către un spațiu funcțional. Practic, vorbim de energie și cunostințe pe care le punem la dispoziția beneficiarilor finali, astfel încât focusul să rămână pe operațiunile business-ului propriu. Se resimte nevoia unui astfel de antreprenor în lumina efervescenței pe care o întâlnim în piața de real estate din România.“ a declarat Ștefan Olaru, COO Project1.

Deja operațională, compania va avea sediul central localizat în București, la parterul clădirii Bucharest Business Park deținut de CA Immo. Cel de-al doilea birou Project1, cel din Timișoara, va fi inaugurat în complexul City Business Center deținut de fondul sud-african NEPI Rockcastle.

Project1 are în portofoliu și producători din alte segmente, precum uși, partiții, plafoane, corpuri de iluminat și alte accesorii, ca parte din politica sa de outsourcing direct pentru clienții săi.

  

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO