Trei beneficii ale cumpărării produselor româneşti

Dragostea de țară se poate exprima în multe feluri. Te numești patriot dacă ai putea trăi oriunde în lume, dar rămâi acasă pentru că știi că patria ta are nevoie de tine, dar și dacă ori de câte ori cumperi ceva, alegi în locul oricăror alte bunuri, produse românești.
Economica.net - lun, 20 iul. 2020, 06:59
Trei beneficii ale cumpărării produselor româneşti

Popor harnic și muncitor, românii au fost mereu buni meșteșugari, iar faima lor s-a dus peste hotare. Românii sunt apreciați pentru aroma desăvârșită a vinurilor lor, pentru brânzeturile cremoase, mierea aurie, dar și rețetele tradiționale – o fuziune de gusturi și arome o parte originale, o parte inspirate de la popoarele vecine.

Produsele românești au gust, au suflet și savoare. Dar dacă am enumera principalele motive pentru care să cumperi românește dacă ești român, nu ne-am începe pledoaria descriind aromele pe care le iubim de când eram copii, ci vorbind despre beneficiile pe care produsele românești le au atât pentru individ, cât și pentru societate.

 

De ce să cumperi produse românești?

#1 Pentru a susține economia României

O țară este dependentă de poporul ei ca să se dezvolte. Iar modul în care putem susține economia României este cumpărând de la producătorii locali. Astfel, aceștia sunt încurajați să producă mai mult, iar taxele plătite de ei se adaugă la bugetul României, bani de care țara noastră are atâta nevoie ca să înflorească.

#2 Pentru a ne încuraja concetățenii

Românii produc. Dar doar dacă se vinde. În spatele fiecărui produs românesc pe care îl găsești în piață, în supermarket, în magazinele online sau în buticurile locale, există o muncă titanică. Nimic nu se face cu ușurință, iar singurul mod prin care ca indivizi putem alimenta motivația producătorilor este să cumpărăm de la ei. În plus, comerțul creează noi locuri de muncă. Iar când cererea de produse explodează, românii sunt motivați să rămână în țară și să-și câștige traiul aici, realizând venituri din produsele pe care le vând concetățenilor lor.

#3 Pentru a mânca sănătos

În România există o zicală: decât mult și prost, mai bine puțin și bun. Această zicere este și crezul producătorilor români care în loc să se folosească de substanțe artificiale pentru a-și crește producția, se mulțumesc cu recolte mai modeste, dar sănătoase și de înaltă calitate. Astfel, roșiile românești încă au gust de roșii; Pepenii au miez de rubin și parfumați; Iar verdeața, deși mai mică și mai firavă decât buchetele stimulate artificial, o aromă și o culoare cu adevărat speciale.

De unde cumperi produse 100% românești?

Există produse românești în majoritatea magazinelor din țara noastră. Dar e mai simplu dacă atunci când vrei să cumperi ceva accesezi FabricatinRO, o platformă produse românești, cu parteneri renumiți în diferite domenii precum Electra Distribuție, unde găsești într-un singur loc absolut tot ce îți trebuie.

FabricatinRo s-a născut din dorința de a sprijini economia românească, a susține producătorii români și nu în ultimul rând, a oferi cetățenilor acestei țări un colț de internet unde pot fi siguri că tot ce se vinde este 100% românesc. Pentru a-și lista bunurile și a-și spune povestea, producătorii români se pot înscrie pe FabricatinRO beneficiind de servicii premium și consultanță de specialitate, iar cei care vor să cumpere nu au decât să se plimbe printre rafturile virtuale și să aleagă de acolo tot ce le place.

 

Acum că știi că este atât de simplu să faci ceva pentru România, hai pe FabricatinRO, cumpără românește și bucură-te de beneficiile produselor din țara noastră!

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Omicron ar fi apărut în Nigeria înainte de Africa de Sud. Arabia Saudită şi Brazilia anunţă primele cazuri
Omicron ar fi apărut în Nigeria înainte de Africa de Sud. Arabia Saudită şi Brazilia anunţă primele cazuri
 Nigeria a comunicat miercuri că a confirmat primele sale cazuri de variantă Omicron COVID-19, printre care un eşantion ...
Comunitatea internaţională va negocia pentru a ajuta OMS să combată mai eficient pandemiile
Comunitatea internaţională va negocia pentru a ajuta OMS să combată mai eficient pandemiile
Cele 194 state membre ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) au lansat miercuri un proces de negociere pentru a ...
Stellantis a reușit să majoreze autonomia modelele sale electrice cu dimensiuni reduse
Stellantis a reușit să majoreze autonomia modelele sale electrice cu dimensiuni reduse
Grație unor modernizări ale anvelopelor, sistemelor de transmisie și pompelor de căldură, mașinile electrice cu dimensiuni ...